Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Restricție prelungită pentru camioane pe drumurile din Ungaria, până marți la ora 23,00. Care este motivul

Publicat

Ungaria restricționează accesul camioanelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone de vineri, ora 23.00 (ora României), până marți la aceeași oră, a anunțat Poliţia de Frontieră. Restricţiile nu vizează și transporturile umanitare.

Ungaria restricționează accesul camioanelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone de vineri 11 martie, ora 23.00 (ora României), până marți 15 martie la aceeași oră, a anunțat Poliţia de Frontieră. Restricţiile nu vizează și transporturile umanitare.

Autorităţile de frontieră ungare au informat Poliţia de Frontieră Română că, începând de vineri ora 23.00 (ora României) până marți ora 23.00 (ora României) în Ungaria va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone.

Motivul: 15 martie este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare

Măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că data de 15 martie este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare.

Nu sunt vizate de restricţii transporturile umanitare pentru a nu întârzia distribuirea ajutoarelor şi donaţiilor, respectiv transporturile de animale vii, animale perisabile sau combustibili, materiale pentru încălzit.

În această perioadă şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea perioadei de restricţii de circulație pe drumurile publice din Ungaria.

Traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura fără restricţii.

La ridicarea restricţiilor, Poliţia de Frontieră recomandă şoferilor de automarfare tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţă deschise tranzitului de mărfuri, astfel încât să se preîntâmpine apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea, într-un timp foarte scurt.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax