Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Restricții de circulație la Alba Iulia în 2 și 3 iunie. Mai multe străzi vor fi închise pentru Campionatul Național de Super Rally

Publicat

Sunt noi restricții de circulație pe mai multe străzi din Alba Iulia, pe lângă cele cauzate de lucrările de modernizare a străzilor.

La Alba Iulia are loc în zilele de 2 și 3 iunie Campionatului Național de Super Rally. Pentru desfășurarea evenimentului a fost restricționată circulația pe mai multe străzi.

Restricții de circulație

Vineri, 2 iunie, ora 12:00 până sâmbătă, 3 iunie, ora 21:00

  • zona B-dul 1 Decembrie 1918, zona Piața Unirii, între intersecția cu strada Vasile Goldiș și strada Cloșca, precum și parcarea din capătul B-dul Transilvaniei spre Parcul Unirii
    • amenajare Parc Service pentru mațini de concurs

Vineri, 2 iunie, ora 19:00 până sâmbătă, 3 iunie, ora 21:00

  • Străzi închise traficului auto:
    • B-dul Horea (intersecție cu strada Cloșca până la sensul giratoriu cu strada Calea Moților, dreapta pe strada Calea Moților, până în intersecția cu străzile Marcus Aurelius, Doinei, Nicolae Bălcescu (sensul giratoriu)
    • strada Calea Moților urcare din intersecția cu străzile Marcus Aurelius, Doinei, Nicolae Bălcescu (sensul giratoriu), până în intersecția cu strada Aurel Vlaicu, stânga pe strada Aurel Vlaicu, până în intersecția cu strada Unirii (sens giratoriu), dreapta până în B-dul Horea.
      • amenajare traseu de concurs: montare garduri, montarea baloturilor de paie, cauciucuri, separatoare beton, bannere, semnalizare locuri interzise publicului, amenajare posturi arbitraj
  • Parcarea din stânga intrării în Cetatea Alba Carolina, restricție de acces din data de 2 iunie, ora 12:00 până în 3 iunie, ora 21:00.
    • parcarea platformelor auto cu care vor veni automobilele de concurs

Vor fi amplasate șicane pentru reducerea vitezei pe B-dul Horea, strada Calea Moților și strada Aurel Vlaicu.

Se va permite intrarea și ieșirea riveranilor din perimetrul circuitului controlat și dirijat de către directorul de concurs.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. s0s

    vineri, 02.06.2023 at 09:36

    Raaliul , cu inchiderea mai multor strazi, este tot ce ne lipsea in acest oras „turistic” plin de gropi si sapaturi care nu se mai finalizeaza odata.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax