Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

RESTRICȚII de circulație pe A1 Sibiu – Sebeș pentru lucrări de reparații. Situația pe alte tronsoane de autostradă din țară

Publicat

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că, astăzi sunt restricții de circulație pe autostrada A1 Sibiu – Sebeș, dar și pe alte tronsoane din țară, pentru lucrări de reparații.

Pe Autostrada A1 Sibiu – Deva (Sebeș), traficul este restricționat pe prima bandă și pe cea de urgență pe sensul către Deva (Sebeș), între kilometrii 264 și 265, pe raza localității Cristian, județul Sibiu, pentru efectuarea lucrărilor de reparație la tunel.

Pe sensul către Sibiu, la kilometrul 272+800 metri, pe raza localității Săliște, județul Sibiu, sunt lucrări de reparație a rosturilor de dilatație.

Până la ora 16:00, pe Autostrada A2 București – Constanța, pe sensul către litoral, este oprită circulația pe banda a doua, pe tronsonul kilometric 150 – 154, pentru schimbarea parapetului median.

Până la ora 18:00, circulația este restricționată pe prima bandă pe Autostrada A1 București – Pitești, pe sensul către Capitală, între kilometrii 76 și 75, în zona localității Petrești, județul Dâmbovița, pentru efectuarea de reparații asfaltice.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație.

sursă: politiaromana.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax