Connect with us
Publicitate

AIUD

Restricții de circulație pe autostrada A10, sens Turda-Sebeș, zona Alba Iulia Nord. Lucrări după degradări apărute la carosabil

Publicat

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj a anunțat restricții de circulație pe autostrada A10, Turda-Sebeș, valabile în perioada 27-29 iulie. În acest interval, se fac lucrări pentru eliminarea unor degradări apărute la carosabil.

Potrivit DRDP Cluj, restricțiile de circulație în perioada 27-29 iulie sunt pe A10, km 12+000-13+800 și km 15+800, Calea II (sensul de mers Turda-Sebeș).

”Antreprenorul intervine în perioada de garanție pentru eliminarea unor degradări apărute în carosabil. Vă rugăm să circulați cu prudență în zona lucrărilor și să respectați semnalizarea temporară”, este mesajul sursei citate.

Reamintim că în iunie s-a intervenit pentru remedierea unei fisuri apărute la km 17 (Alba Iulia Nord), calea I, unde tocmai fusese reparată alunecare de teren.

foto: Facebook/Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax