Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

RESTRICȚII de circulație pe DN 13 în Mureș și pe DN7 C în Argeș. Se lucrează la trecerile de cale ferată

Publicat

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat restricții de circulație pe DN13 la Bălăușeri în județul Mureș și pe DN7C segmentul Curtea de Argeș – Bascov.

Sâmbătă, 16 iulie, până la ora 14.00, circulația rutieră este închisă temporar pe DN 7C Bascov – Curtea de Argeș, km. 127+984 m (com. Merișani), pentru a permite realizarea unor lucrări de întreținere la trecerea la nivel cu calea ferată.

Traficul rutier este deviat pe rutele ocolitoare DN7C km.1+850m intersecție cu DC 219, respectiv DJ 703K, intersecție cu DJ 703I cu DN7C km. 12+450m.

Pe durata desfășurării activității, intervalele de închidere a traficului au durata de o oră, alternând cu perioade de aproximativ 20 de minute în care circulația este redeschisă, pentru a permite tranzitarea sectorului menționat.

De asemenea, în perioada 16-17 iulie se va reabilita trecerea la nivel cu calea ferată de pe DN13, de la intrarea în localitatea Bălăușeri, în județul Mureș. Lucrarea este executată de reprezentanții căilor ferate.

Traficul este închis pe câte un sens în cele două zile.

Lucrările pentru refacerea racordurilor și înlocuirea asfaltului existent în zona traversării, se desfășoară luni, 18 iulie 2022.

sursă: politiaromana.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate