Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Restricții la apă potabilă, în mai multe localități din Alba. Operatorul Apa CTTA a actualizat PROGRAMUL de furnizare

Publicat

Operatorul Apa CTTA SA Alba a actualizat marți programul de furnizare apă potabilă în mai multe localități din județ. Potrivit reprezentanților companiei, având în vedere temperaturile foarte ridicate din aceste zile și implicit consumul mare de apă potabilă, operatorul este nevoit să raționalizeze apa în mai multe localităţi din județ.

Resursele din rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora.

Programul de întrerupere al furnizării apei potabile:

  • Cricău, Tibru, Craiva – 09:00 – 18:00, 21:00 – 06:00
  • Ighiu, Țelna, Ighiel, Bucerdea Vinoasă – 22:00 – 05:00
  • Războieni, Unirea, Noșlac, Tău, Lupu, Cergău Mic, Tăuni, Jidvei, Feisa, Iclod, Sâncel, Valea Lungă, Lodroman Lunca, Tiur, Mănărade, Spătac, Petrisat, Pănade, Lunca Târnavei, Biia, Sânmiclăuș, Bălcaciu, Șona, Cistei, Mihalț, Sânbenedic, Medveș, Silea, Fărău, Hopârta, Silivas, Șpălnaca, Turdaș – 22:00 – 06:00
  • Gârbova, Câlnic, Reciu – 10:00 – 17:00, 22:00 – 06:00

În localitățile: Henig, Ohaba, Secășel, Colibi, Ampoița, Tăuți, Miraslău, Cenade, Gârda de Sus (Ghețari, Ocoale, Mununa, Hănășești, Dealu Frumos și Gârda Seacă), Căpâlna de Jos, Veseuș, Tătârlaua, Daia Română, Vingard și în zonele înalte din comunele Cergău, Roșia de Secaș și Cetatea de Baltă, furnizarea apei potabile se va efectua în funcție de acumularea apei în rezervoarele de înmagazinare.

De asemenea, consumatorii din localitățile mentionate sunt informați că, în cazul în care se constată lipsa de debit și în afara programului de întrerupere stabilit, furnizarea apei potabile se va efectua în funcție de acumularea apei în rezervoare.

„Din cauza opririi, la reluarea furnizarii pot exista depășiri a valorii parametrului turbiditate, caz în care rugăm clienții să folosească apa numai în scop menajer”, au transmis reprezentanții Apa CTTA pe pagina de Facebook.

Operatorul face apel către populaţie, să folosească apa potabilă, strict pentru consum propriu şi în scop menajer, în caz contrar, există posibilitatea ca programul de raționalizare să fie implementat pentru mai mult timp sau chiar sistarea furnizării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Albaiulian

    marți, 16.07.2024 at 15:21

    aloo apa canal,taiem putin si din salarile babane ale sefilor si putina restrictie la prime..ca deh..de inbunatatit serviciile pe care le ofera,nu se pricep,totdeauna sa sufere consumatorul!chiar nu se poate sa oferiti servicile de calitate,daca e 42 grade la umbra?!?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate