Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Restructurări la Muzeul Unirii din Alba Iulia: Un post de bibliotecar ar putea fi desfiinţat. Motivul: Numărul cititorilor s-a redus de 4 ori în ultimii ani

Publicat

Conducerea Muzeului Naţional al Unirii din Alba Iulia solicită consilierilor judeţeni modificarea organigramei şi a statutului de funcţii ale instituţiei de cultură. Astfel, potrivit unei analize a raportului de activitate, muzeul ar putea funcţiona foarte bine fără un post de supraveghetor şi unul de bibliotecar II.

Decizia de a renunţa la unul din posturile de bibliotecar are legătură cu faptul că numărul de cititori din cadrul bibliotecii muzeului a scăzut de 4 ori faţă de anul 2006.

Deasemenea, conducerea instituţiei cere şi transformarea unui post vacant de supraveghetor într-un post de arheolog II, ca urmare a începerii lucrărilor de descărcare arheologică pe culoarul IV-Pan European, calea ferată rapidă Simeria-Braşov şi în Cetatea Alba Carolina.

Reamintim că, la sfârşitul lunii ianuarie, Consiliul Judeţean Alba a aprobat statul de funcţii şi organigrama Muzeului Naţional al Unirii Alba Iulia, cu un număr de 80 de posturi. În prezent, la nivelul instituţiei sunt ocupate 78 de posturi.

Decizia finală în ceea ce priveşte restructurările va aparţine tot consilierilor judeţeni, care vor supune la vot proiectul de hotărâre în cadrul şedinţei ce va avea loc miercuri. În opinia Consiliului de administraţie al Muzeului Unirii, aceste modificări vor avea ca finalitate eficientizarea activităţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cucu bau

    marți, 26.07.2011 at 11:06

    bravo celor de la muzeu. In loc sa astepte ca cei de la consiliul judetean sa le ceara sa reduca posturile…….vin ei cu propunerea, inaintea CJ. Asta da anticipatie de angajat care sare in intimpinarea dorintelor sefilor. Ce folos ca un om ajunge pe drumuri….Sefii sa fie multumiti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax