Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rețea de trafic de droguri, destructurată de DIICOT Alba. Patru persoane ARESTATE

Publicat

politie mascati

Patru persoane suspectate de trafic de droguri de mare risc au primit arest preventiv și arest la domiciliu din partea magistraților de la Tribunalul Alba.

Cele patru persoane, doi bărbați și două femei sunt din județele Sibiu și Mureș.

În urma unor precheziții realizate de DIICOT Alba, potrivit unor surse din cadrul anchetei, au fost descoperite mii de comprimate de MDMA și canabis.

”Admite în parte propunerea Ministerului Public – D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia şi, în consecinţă: I. (….) dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: 1. B. O. C. 2. G. V. C, … pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 17.04.2019 până la data de 16.05.2019 inclusiv.

(…) respinge propunerea Ministerului Public – D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia cu privire la inculpatele B.I.I. și S. C. L. (…) ia faţă de inculpatele: 3. B.I.I.,  4. S. C. L. măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 17.04.2019 până la data de 16.05.2019 inclusiv.” se arată în decizia magistraților de la Tribunalul Alba, din data de 17 aprilie 2019.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax