Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rețeaua de apă potabilă, extinsă în două sate din comuna Vințu de Jos. Acord de mediu, solicitat la APM Alba

Publicat

Rețeaua de apă potabilă urmează să fie extinsă în satele Vurpăr și Valea Vințului din comuna Vințu de Jos.

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat luni, 15 ianuarie, depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Extindere rețea de apă potabilă sat Vurpăr și sat Valea Vințului, comuna Vințu de Jos”.

Potrivit documentației, extinderea sistemului de apă este necesară pentru a asigura un acces adecvat la apă potabilă pentru locuitorii din satul Valea Vințului.

Pentru branșarea imobilelor la rețeaua de apă potabilă se impune subtraversarea Văii Vințului. Pentru racordarea imobilelor individuale se impune subtraversarea cu țeavă PEHD Dn 25 mm în conductă de protecție PEHD Dn 63 mm cu montarea apometrului în camin de PEHD echipat complet.

Racordarea a doi sau mai mulți beneficiari se va realiza prin subtraversare cu țeavă PEHD Dn 63 mm în conductă de protecție PEHD Dn 110 mm.

Rețeaua propusă se va racorda în rețeaua existentă PEHD Dn110mm. Cuplarea la conducta de apă existentă se va face prin intermediul unei mufe prin electrofuziune. Ținând cont de faptul că nu există hidranți de incendiu în zonă, pe rețeaua proiectată este nevoie de montarea unui hidrant de incendiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax