Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Rețeaua de apă și canalizare va fi extinsă pe 11 străzi din Alba Iulia. Investiție de 2,2 milioane de euro. Cât vor dura lucrările

Publicat

alba iulia, cetate

Rețeaua de apă și canalizare va fi extinsă pe 11 străzi din Alba Iulia. Investiția este de peste 2,2 milioane de euro, cu finanțare din PNRR. Durata estimată pentru executarea lucrărilor este de 24 de luni.

Caietul de sacini pentru executarea lucrărilor de extindere a rețelelor de apă potabilă și canalizare menajeră este în pregătire, a anunțat primarul Gabriel Pleșa.

Lucrările vor include branșamente și racorduri, pe 11 străzi:

  •  Pepinierei, Lotru, Stufului, Păpădiei, Socului, Făgetului, Gutuiului, Ana Ipătescu, Rojomal, Theodor Pallady și Ienupărului.

”Durata estimată pentru execuție este de 24 luni de la ordinul de începere a lucrărilor. Până în acest moment a fost elaborată documentația tehnică și obținută autorizația de construire.

Investiția a fost aprobată pentru finanțare prin PNRR, valoarea totală estimată fiind de 11.171.149 lei.

Extinderea rețelelor de apă și canalizare contribuie nu doar la creșterea calității vieții locuitorilor de pe cele 11 străzi, ci și la dezvoltarea urbană și economică a zonei, iar nu în ultimul rând, la reducerea poluării mediului”, a comunicat primarul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax