Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Rețeaua de apă și canalizare va fi extinsă pe 14 străzi și tronsoane la Alba Iulia. Care este valoarea investiției prin PNRR

Publicat

alba iulia cetate

La Alba Iulia, rețeaua de apă și canalizare va fi extinsă pe alte 11 străzi și trei tronsoane. Finanțarea investiției este din fonduri PNRR.

Primarul Gabriel Pleșa a anunțat că valoarea totală a investiției este de 7,78 milioane lei. Lucrările se vor desfășura în cadrul a două proiecte.

”Încă 11 străzi și 3 tronsoane din Alba Iulia vor beneficia de rețele de apă și canalizare, grație unei investiții de peste 1,5 milioane euro.

Primăria Alba Iulia a obținut finanțare, prin PNRR, pentru extinderea cu încă 6,5 km a rețelelor de apă potabilă și canalizare din municipiu.

Astfel, pe străzile

  • Cerbului, Azuga, Dimitrie Paciurea, Bistra, Șugag, Jidvei, Romanița, Septimiu Albini, precum și pe tronsoane din străzile Oașa – Valea Argintului, Gilău – Pădurii și Gilău – Tarnița

vor fi extinse rețelele de apă și canalizare.

Străzile Măgurei, Dragomirna și Atena vor beneficia de extinderea rețelei de canalizare”, a precizat primarul, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit sursei citate, este vorba despre două proiecte finanțate prin PNRR cu 4.530.500 lei.

Valoarea totală a investiției este de 7.787.794 lei.

”În acest moment se lucrează la caietele de sarcini pentru executarea lucrărilor, fiind deja elaborată documentația tehnică și obținută autorizația de construire. Durata estimată pentru execuție este de 24 luni de la ordinul de începere a lucrărilor”, a menționat Pleșa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax