Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rețeaua de canalizare va fi extinsă în municipiul Alba Iulia, pe strada Alcala de Henares. Valoarea investiției

Publicat

Rețeaua de canalizare din municipiul Alba Iulia va fi extinsă cu circa 1,1 kilometri, pe strada Alcala de Henares, printr-o investiție de peste 1,7 milioane de lei. 

Primăria Alba Iulia a lansat luni, 1 martie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), o licitație pentru extinderea rețelei de canalizare pe strada Alcala de Henares.

Valoarea totală estimată este de 1.771.206,75 de lei, fără TVA.

Lungimea totală a traseului de canalizare, inclusiv cămine de canalizare, este de 1.097 metri.

Potrivit proiectului, rețeaua de canalizare propusă spre realizare este amplasată în intravilanul localității, pe teren aparținând domeniului public, aflat în administrarea Consiliului local al municipiului Alba Iulia. Aceasta se va realiza din conductă de PVC KGEM Dn400 mm în lungime de 279 metri, din PEHD Dn400 în lungime de 13 metri și din conductă de PVC KGEM Dn250 mm în lungime de 768 etrim și 37 cămine de vizitare carosabile.

O parte din rețeaua de canalizare, în lungime de 292 de metri, va deversa în căminul existent în B-dul Republicii (subtraversarea în lungime de 13 metri se va executa prin foraj) iar o parte de rețea în lungime de 768 de metri va deversa în căminul existent pe strada Gârda.

Proiectul cuprinde și realizarea racordurilor de canalizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax