Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Reţeaua de canalizare va fi extinsă pe străzile Varese, Nazareth Illit şi Valea Popii din Alba Iulia. Lucrări estimate la 130.000 de euro

Publicat

Consilierii locali din Alba Iulia votează marţi extinderea reţelei de canalizare pe străzile Varese, Nazareth Illit şi Valea Popii din oraş. Valoarea totală a proiectului este de 600.198 lei fără TVA, iar lucrările vor dura 6 luni.

Străzile pe care se propune extinderea reţelei de canalizare sunt situate în partea de nord-vest a municipiului Alba Iulia, cu acces direct din Calea Moţilor. Contextul acestor lucrări este dat de implementarea proiectul de modernizare drumuri localităţi aparţinătoare municipiului Alba Iulia, din care fac parte şi străzile Varesee, Nazareth Illit şi Valea Popii, până la intersecţia cu strada Mănăstirii.

Reţeaua de canalizare propusă va colecta apele uzate menajere de pe cele trei străzi prin conducte din PVC KGM Dn 250 mm şi a căminelor de vizitare. Lungimea reţelei este de 1.772 ml.

Sistemul de canalizare menajare va fi realizat în sistem separativ, apele meteorice fiind preluate de şanţuri şi rigole.

Pe traseul conductei de canalizare sunt prevăzute cămine de vizitare din beton cu secţiune circulară.

Pe strada Valea Popii, colectarea apelor pluviale se va realiza prin intermediul unui şanţ cu secţiune trapezoidală în lungime de 115 ml, pe partea stângă, care va face legătura cu şanţul proiectat pe strada Varese.

Valoarea totală, exclusiv TVA este de 600.198 lei, adică 134.257 de euro, din care C+M 506.511 lei, reprezentând 113.301 euro.

Durata totală de realizare a investiției este de 6 luni din care durata de execuție 2 luni.

Proiectul va fi supus la vot marți în ședința de consiliu local.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: JOI: Şedinţă la Consiliul Local Alba Iulia. Facilităţi pentru transport, taxe şi amenzi pe 2014, Bazinul Olimpic şi Parcul Sărbătorilor de Iarnă | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax