Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Reţeaua Minimax Discount intră în faliment. Are datorii de peste 75 milioane de euro. În Alba Iulia a deținut trei magazine

Publicat

Reţeaua de magazine „Minimax Discount”, aparţinând omului de afaceri Dinu Patriciu se află, oficial, în procedură de faliment. De aceasta se ocupă firma RVA Insolvency. În Alba Iulia au funcţionat trei magazine „Minimax Discount”, care s-au închis, pe rând, din cauza problemelor financiare.

Activele societăţii vor fi scoase la vânzare şi societatea va fi lichidată. Datoriile totale ale reţelei sunt de aproximativ 75 de milioane de euro, înregistrând restanţe la peste 500 de creditori.

Chiar dacă afacerile firmei au mers bine anul trecut, înregistrând o creştere de 56% a cifrei de afaceri, faţă de 2010, creşterea reţelei de magazine nu a adus şi o îmbunătăţire a situaţiei financiare. Anul trecut, „Minimax Discount” avea 58 de magazine în ţară, 3 dintre acestea în Alba Iulia. Spre sfârşitul anului, acestea au început să fie închise.

În Alba Iulia, au funcţionat magazine „Minimax” în Cetate, lângă piaţă, în centru, lângă Hotel „Parc” şi în zona Gării CFR, în spaţii închiriate de la firmele omului de afaceri Nicolae Oancea. S-au închis, pe rând, cel de la gară, apoi cel din centru şi, în cele din urmă, unitatea din cartierul Cetate.

Reţeaua „Minimax” a fost cumpărată de firma „Mercadia” (aparţinând lui Dinu Patriciu), acum doi ani, de la grupul „Real4You” (Austria) şi alţi investitori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax