Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Reţele de iluminat public de pe mai multe străzi din Alba Iulia, propuse pentru modernizare. Investiţii de peste 100.000 de euro de la bugetul local

Publicat

Pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri a consilierilor locali din Alba Iulia se află aprobarea unei investiţii de reabilitare şi modernizare a reţelei de iluminat public pe opt străzi şi parcări din mai multe zone din oraş. Investiţia depăşeşte 100.000 de euro şi se acoperă din bugetul local.

În urma semnării contractului pentru delegarea serviciului de iluminatul public din municipiu cu firma „Flash Lighting Services”, din 8 noiembrie, sunt propuse lucrări de reabilitare, înlocuire şi modernizare a reţelelor stradale în opt zone din oraş, Este vorba despre străzile Apulum, Gemina, Nicolae Titulescu (Zorilor), Samuel Micu (Margaretelor), Petru Maior (Bujorului) şi parcări din zona Stadion, Calea Moţilor şi Bd. Republicii.

Vor fi montate 111 corpuri de iluminat, pe 92 de stâlpi, conectaţi cu cablu de reţea de 3.940 metri liniari. Valoarea investiţiei este de 486.197,03 lei fără TVA, echivalent a 118.396,93 euro.

Proiectul tehnic are în vedere zone din municipiu în care reţelele de iluminat sunt foarte vechi, iar repaţiile locale sunt ineficiente. Durata de realizare a investiţiei este de patru luni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax