Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Reţelele de apă şi canalizare din Aiud, reabilitate cu aproape 7.000.000 de euro. Contractul a fost semnat astăzi

Publicat

Apa CTTA Alba şi administraţia locală din Aiud au semnat, luni, un contract în valoare de 6.930.000 de euro ce vizează reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare în municipiul Aiud. Contractul este inclus în proiectul „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Alba”, iar lucrările vor demara în luna mai.

Contractul a fost semnat de directorul general al APA CTTA, Viorel Lazăr, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Sorin Bumb, primarul Aiudului, Mihai Horaţiu Josan, dar de reprezentantul firmei „Fibec” SA (antreprenorul lucrărilor), Emil Dima. Data de finalizare a lucrărilor este ianuarie 2014, iar în cadrul acestui proiect sunt prevăzute lucrări de extindere a reţelelor de apă potabilă (9.920 ml şi 883 de branşamente), extinderea reţelelor de canalizare (13.886 ml si 903 racorduri) şi reabilitarea reţelelor de canalizare (6009 ml şi 480 de racorduri).

Pe reţelele de apă potabilă este prevăzută o staţie de pompare care se va monta pe strada Moţilor, iar pe reţelele de canalizare sunt prevăzute 6 staţii de pompare apă uzată, care se va monta pe străzile Valea Aiudului, Moţilor, Grădinii, Ostaşilor, Meseriaşilor şi Izvorului.

Proiectul „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Alba” prevede şi construcţia unei noi staţii de epurare pentru 24.000 de locuitori, în valoare de 5.130.000 de euro. Deschiderea ofertelor pentru staţia de epurare va avea loc în 18 aprilie, iar începerea lucrărilor este stabilită pentru august 2012.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax