Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

REȚINUT de poliție: Un hoț din Botoșani a fost prins de doi bărbați în Sebeș după ce a furat o poșetă

Publicat

arestat catuse

Un bărbat de 35 de ani din Botoșani, comuna Ungureni, a fost reținut de polițiștii din Sebeș fiind suspect într-un caz de furt. În data de 18 septembrie sustras geanta unei femei de pe manerul caruciorului cu care aceasta își plimba copilul. Hoțul nu a ajuns departe deoarece a fost prins de concubinul femeii și un bărbat de pe strada.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 septembrie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 35 de ani, din comuna Ungureni, judeţul Botoşani, care locuieşte fără forme legale în municipiul Sebeş, cunoscut cu antecedente penale, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 18 septembrie 2018, în jurul orei 21.30, a fi urmărit-o pe o femeie ce se deplasa pe strada Lucian Blaga din Sebeş împreună cu concubinul şi copilul, aflat în cărucior, iar la un moment, într-o clipă de neatenţie a victimei, i-ar fi sustras geanta ce era agăţată pe mânerul căruciorului.

Bărbatul ar fi încercat să-şi asigure scăparea însă a fost ajuns şi reţinut de către concubinul victimei şi de un alt cetăţean, martor la incident, care au anunţat poliţia.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 19 septembrie 2018, bărbatul să fie prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax