Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

REŢINUT de poliţişti, după un scandal la Vinţu de Jos. A aruncat cu pietre şi a distrus geamurile unor case şi ale unei maşini

Publicat

arestat, catuse Un tânăr de 30 de ani din comuna Vinţu de Jos a fost reţinut de poliţişti, după ce a provocat scandal pe o stradă din comună. A distrus geamurile unui autoturism şi a ale unor locuinţe, i-a ameninţat pe proprietarii acestora şi a tulburat liniştea publică.

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos l-au depistat miercuri şi au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de M.O.D., de 30 de ani, din comună, care este cercetat pentru distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare.

În noaptea de 13/14 mai 2017, în jurul orei 1.15, a aruncat cu pietre în geamurile unui autoturism şi în geamurile a două imobile situate pe strada Lăutarilor din comuna Vinţu de Jos, provocând astfel un prejudiciu ce a fost estimat de păgubiţi la 8.000 de lei. Totodată, tânărul a tulburat liniştea publică şi a adresat ameninţări păgubiţilor.

M.O.D. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax