Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Reţinut de poliţişti pentru complicitate la furt: Un bărbat din Deva l-a ajutat pe un cetățean din Sebeș să spargă o locuință din Abrud

Publicat

furt casaPoliţiştii din Abrud au reţinut un bărbat de 49 de ani, din municipiul Deva care este bănuit de complicitate la furt din locuinţă, faptă prin care a fost cauzat un prejudiciu de 13.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din Abrud au continuat cercetările în legătură cu un furt dintr-o locuinţă din Abrud, comis la data de 31 martie, cu un prejudiciu de 13.000 de lei, al cărui autor, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din municipiu Sebeş a fost identificat în luna mai.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul ar fi fost ajutat de T.A.C., de 49 de ani, din municipiul Deva, judeţul Hunedoara.

T.A.C. a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax