Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Reţinut de poliţişti. Un bărbat din Lupșa a furat 1.800 de lei din haina unui angajat al unei firme din Abrud

Publicat

catuse

Un bărbat de 44 de ani din comuna Lupșa a fost reţinut de poliţişti, după ce a pătruns în incinta unei societăți comerciale din Abrud și a furat din haina unui angajat suma de 1.800 de lei. Polițiști au reușit să îl identifice la puțin timp după ce au fost sesizați.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Abrud, cu sprijinul poliţiştilor rutieri din Cîmpeni, au reușit identificarea şi reţinerea suspectului de comiterea unui furt, faptă în legătură cu care poliţiştii din Abrud au fost sesizaţi miercuri la ora 10,20.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în jurul orei 9.30, H.D.I., de 44 de ani din comuna Lupşa, a intrat în biroul unei societăţi comerciale din Abrud şi, profitând de faptul că în interior nu se afla nimeni, a sustras suma de 1.800 de lei, din buzunarul hainei unui angajat al societăţii.

După comiterea faptei, suspectul s-a deplasat cu autoturismul său spre orașul Cîmpeni, loc în care, cu ajutorul indiciilor oferite de reclamant şi în urma colaborării dintre formaţiunile de poliţie din Abrud şi Cîmpeni, a fost identificat şi oprit de un echipaj al poliţiei rutiere.

Cu ocazia controlului efectuat de poliţişti, în autoturismul suspectului a fost găsită întreaga sumă de bani sustrasă de suspect.

Față de H.D.I., a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax