Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

REŢINUT după ce a furat bijuterii de aur în valoare de 25.000 de lei de la un albaiulian pe care-l ajuta în gospodărie. Hoţul a amanetat „captura”

Publicat

bijuterii de aur Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Alba Iulia a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă după ce a furat bijuterii din aur de la un localnic pe care l-a ajutat la activităţi administrative. Valoarea „capturii” a fost de 25.000 de lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au reţinut, vineri, pentru o perioadă de 24 de ore, pe de un bărbat din Alba Iulia care a sustras, din locuinţa unui cetățean din municipiu, bijuterii din aur, în valoare de 25.000 lei.

M.V.C., de 40 de ani, ar fi comis fapta în perioada 9 august 2014 – 26 aprilie 2015, câtă vreme l-a ajutat pe păgubit la activităţi administrative. a sustras din locuinţa acestuia, în total, 290 de grame de bijuterii din aur, pe care le-a amanetat.

Pentru obţinerea de probe în cauză, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul persoane bănuite de comiterea furtului şi au reuşit să recupereze în proporţie de 90% prejudiciul.

M.V.C. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax