Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

REŢINUT după ce a provocat ACCIDENT la Vinţu de Jos. Bărbatul de 39 de ani avea alcoolemie în sânge de 2,10 şi conducea fără permis

Publicat

arestat, catuse Bărbatul de 39 de ani care a provocat accident rutier la Vinţu de Jos, sâmbătă seara, a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Acesta avea alcoolemie de 2,10 grame/ litru alcool pur în sânge, la momentul accidentului şi nu avea permis de conducere.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din Vinţu de Jos au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, miercuri, faţă de S.A.I., de 39 de ani, din comuna Vinţu de Jos, care este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, fapte constatate de poliţişti în 7 februarie.

Din documentele medico-legale întocmite ca urmare a recoltărilor efectuate sâmbătă seara, rezultă că tânărul avea o alcoolemiei de 2,10 grame/ litru alcool pur în sânge.

S.A.I. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Reamintim că bărbatul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de un pod.

În 7 februarie, la ora 23.15, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, în timp ce desfășurau activități de patrulare împreună cu polițiștii Postului de Poliție Blandiana, au depistat, la intersecția străzilor Lucian Blaga cu Mihai Eminescu din Vințu de Jos, un autoturism avariat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul acestuia, S.A.I., de 39 de ani, din comuna Vințu de Jos, nu posedă permis de conducere și era sub influența alcoolului, aparatul etilotest indicând valoarea de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, polițiștii au stabilit că, în aceeaşi seară, în timp ce conducea autoturismul pe strada Mihai Eminescu din Vințu de Jos, bărbatul a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu o rigolă și apoi cu un pod din beton, avariind astfel autoturismul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax