Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Reținut pentru 24 de ore pentru furt: Bărbat de 29 de ani din Cugir, prins de poliție sustras bunuri metalice pe care le-a predat la fier vechi

Publicat

Un bărbat în vârstă de 29 de ani din Cugir a ajuns în arestul poliției pentru 24 de ore după ce a fost identificat ca fiin dprincipalul suspect de comiterea mai multor furturi din gospodării. Acesta ar fi furat bunuri metalice pe care le-ar fi predat la fier vechi, pentru a le valorifica.

Ca urmare a investigaţiilor şi cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir, s-a reuşit documentarea activităţii infracţionale a unui bărbat, de 29 de ani, din oraşul Cugir, bănuit că ar fi comis în perioada lunilor martie – mai 2014, mai multe furturi, în mod repetat.

Astfel, în sarcina lui Ioan N., de 29 de ani, din oraşul Cugir, poliţiştii au reţinut faptul că a pătruns în incinta unor imobile şi dependinţe situate pe raza oraşului Cugir, de unde a sustras mai multe bunuri din material feros, pe care ulterior le-a predat unor centre de colectare a fierului vechi.

Totodată, acelaşi bărbat a sustras şi componente ale instalaţiilor de alimentare cu energie electrică a unor blocuri de locuinţe situate pe raza oraşului Cugir.

Pentru faptele comise, Ioan N., este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt calificat”, fapte prev. şi ped. de art. 228, alin.1, art. 229, alin. 2, lit. b si d, cu aplic. art. 38, alin. 1, din Codul penal.

La data de 30.05.2014, acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţa de reţinere pentru 24 ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba, urmând ca la data de 31.05.2014 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax