Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

REŢINUT pentru delapidare. Un fost angajat la localuri cu jocuri de noroc din Sebeş a furat 60.000 de lei din încasări

reinut

Publicat

Un tânăr din Sebeş, fost angajat al unor localuri în care funcţionează jocuri de noroc, a fost reţinut de Poliţie pentru delapidare, după ce şi-ar fi însuşit încasările. Prejudiciul cauzat prin faptele sale se ridică la peste 60.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, luni, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Sebeş, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de delapidare.

În perioada septembrie 2017 – noiembrie 2018, în timp ce a fost angajat, pe rând, la patru localuri publice din Sebeş, în care funcţionează şi servicii de jocuri de noroc, şi-ar fi însuşit, pe nedrept, suma de 60.982 de lei, pe care ar fi folosit-o în interes personal.

Tânărul va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax