Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

REŢINUT pentru distrugere şi ameninţare. Un bărbat de 41 de ani din Alba Iulia a spart geamurile maşinii fostei concubine

Publicat

geam spart masina Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Alba Iulia a fost reţinut de poliţişti şi s-a ales cu dosar penal pentru distrugere şi ameninţare după ce a spart geamurile maşinii fostei concubine, i-a răvăşit lucrurile în locuinţă şi a ameninţat-o pe altă femeie.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat, marţi, pe Z.C.G., din Alba Iulia ca persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de distrugere în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 16 mai.

Din cercetări a rezultat că în noaptea de 15/16. mai, în jurul orei 00.30, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi cu fosta concubină, a distrus parbrizul, un geam lateral şi luneta autoturismului acesteia.

Poliţiştii au stabilit totodată că în data de 6 martie, bărbatul a pătruns prin efracţie în locuinţa fostei sale concubine şi i-a răvășit lucrurile, iar în 24 aprilie, a spart gemul portierei autoturismului acesteia.

De asemenea, în 6 martie, în jurul orei 21.00, a ameninţat-o cu acte de violenţă pe o altă femeie din Alba Iulia.

Faţă de Z.C.G. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. citizen

    miercuri, 20.05.2015 at 23:23

    da cine-i individul asta de se tine asa secret?
    eu cred ca asta e un fost politist
    sa ma contrazica cineva daca nu am dreptate!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax