Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

REŢINUT pentru FURT: Un tânăr de 25 de ani din Alba Iulia a sustras ţigări dintr-un magazin alimentar. Prejudiciu de o mie de lei

Publicat

furt magazinUn tânăr în vârstă de 25 de ani din Alba Iulia a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, pentr furt din incinta unui magazin alimentar. Acesta a sustras mai multe pachete de ţigări, în valoare de 1000 de lei.

Poliţişti din cadrul Biroului Investigații Criminale ai Poliţiei municipiului Alba Iulia, sprijiniți de lucrători din cadrul Serviciului Criminalistic au reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea, la începutul lunii februarie 2015, a unui furt în dauna unei societăţi comerciale din Alba Iulia.

Gheorghe G. (25 de ani) din Alba Iulia este acuzat că în noaptea de 1 spre 2 februarie 2015, a pătruns într-un magazin alimentar din Alba Iulia, de unde a sustras mai multe pachete cu țigări de diferite mărci, în valoare de 1000 lei.

Față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax