Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Reţinut pentru înşelăciune. Un tânăr din Câmpia Turzii a prejudiciat o firmă din Vinţu de Jos cu peste 21.000 de lei

Publicat

anvelope cauciucuri

Un tânăr de 32 de ani din Câmpia Turzii a fost reţinut de poliţiştii din Alba, fiind suspect principal în cazul unei înşelăciuni cu prejudiciu de peste 21.000 de lei în dauna unei firme din Vinţu de Jos. Acesta s-a prezentat la sediul societăţii cu o identitate falsă, a “cumpărat” anvelope şi a lăsat o filă cec fără acoperire. Fapta s-a petrecut acum doi ani.

Poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au reușit documentarea activităţii infracționale a lui N.V. (32 de ani), din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, care este cercetat întru-un dosar penal privind o faptă de înşelăciune, prin care s-a cauzat un prejudiciu în valoare de 21.983 lei.

Poliţiştii de investigare a fraudelor, sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Alba au stabilit că, în perioada august-septembrie 2011, învinuitul s-a prezentat sub o identitate falsă la sediul unei societăţi comerciale din comuna Vințu de Jos, unde a declarat că este reprezentantul unei firme de transport din comuna Mihai Viteazu şi a fost împuternicit să achiziționeze anvelope auto, în valoare de 22.160 lei.

Pentru plata acestora, a predat reprezentantului societăţii comerciale o filă cec pentru care, la momentul introducerii în circuitul bancar, a fost decontată suma de 176 lei, diferenţa de sumă fiind refuzată la plată.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, marţi, 9 aprilie şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax