Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Reţinut pentru tentativă de omor: Un bărbat din Blaj şi-a snopit tatăl în bătaie, din cauza proprietăţii unei case

Publicat

Un bărbat de 47 de ani din Blaj este cercetat pentru tentativă de omor, după ce şi-a băgat tatăl în spital. În timpul unui scandal izbucnit între cei doi din cauza unei case din Cenade, proprietate a familiei, fiul şi-a lovit tatăl de 77 de ani cu o bâtă. Bătrânul a ajuns la spital cu leziuni şi fracturi pe tot corpul.

Marţi, poliţiştii Postului de Politie Cenade au fost sesizaţi cu privire la faptul că A.I., de 77 de ani, din municipiul Blaj, a fost agresat de către fiul său, în vârstă de 47 de ani, în timp ce se aflau într-un imobil pe care-l deţin în comuna Cenade, judeţul Alba.

Cei doi s-au certat privind proprietatea imobilului din comuna Cenade, iar A.I. şi-a lovit tatăl de mai multe ori cu o bâtă peste corp. Bătrânul a ajuns la spitalul din Alba Iulia, cu leziuni în zona capului, mâinii şi coapsei stângi, precum şi o fractură la nivelul braţului drept. Are nevoie de 40-45 de zile îngrijiri medicale, astfel că poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au formulat referat cu propunere de declinare a competenţei în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, pentru săvârşirea de către bărbatul din Blaj a infracţiunii de tentativă de omor calificat.

Unitatea de parchet a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de A.I. şi l-a reţinut pentru 24 de ore. Inculpatul a fost depus în Centru de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Alba, urmând să fie prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax