Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

REŢINUT pentru tentativă de tâlhărie şi distrugere: Un bărbat din Lunca Ampoiţei, cu antecedente penale a ameninţat doi bătrâni că le dă foc casei

Publicat

arestat_catuse Un bărbat de 36 de ani din Lunca Ampoiţei a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de tentativă de tâlhărie, violare de domiciliu şi distrugere. Cu un dosar penal pentru incendiere „la activ” şi cunoscut ca agresiv, omul a ameninţat doi bătrâni cu bătaia şi că le va da foc casei, dacă nu îi dau bani.

Potrivit IPJ Alba, luni, poliţiştii Postului de Poliţie Meteş au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de Petru G., din localitatea Lunca Ampoiţei care este cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni, printre care o faptă de tentativă de tâlhărie.

Oamenii legii au fost sesizaţi de către un cetăţean din Lunca Ampoiţei cu privire la faptul că, în data de 26 decembrie 2014, Petru G., de 36 de ani, s-a deplasat la locuinţa părinţilor localnicului respectiv, cu vârste de peste 80 de ani şi pe un ton agresiv le-a cerut 100 de lei, ameninţând că dacă nu-i va fi dată suma de bani îi va agresa şi le va da foc casei.

În urma intervenţiei reclamantului şi a soţiei sale, Petru G. a părăsit în cele din urmă locuinţa vârstnicilor însă a continuate să adreseze injurii şi ameninţări.

Bărbatul este cunoscut în comunitate ca fiind o persoană agresivă, faţă de el existând mai multe reclamaţii pentru fapte de ameninţare precum şi un dosar penal în care este cercetat pentru comiterea unei infracţiuni de distrugere prin incendiere.

În data de 28 noiembrie 2014, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Meteş, l-au reţinut pentru incendierea, în noaptea de 21/22 noiembrie 2014, anexelor unei gospodării din localitatea Lunca Ampoiţei. Au ars atunci o şură, un grajd şi un adăpost pentru animale şi păsări.

Faţă de Petru G. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de tâlhărie, violare de domiciliu şi ameninţare, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax