Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

REŢINUT pentru ultraj şi violenţă în familie. Un bărbat din Cîmpeni şi-a agresat părinţii şi i-a atacat pe jandarmi cu o furcă

Publicat

arestat, catuse Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru ultraj şi violenţă în familie. Acesta şi-a agresat părinţii şi i-a atacat pe jandarmi cu o furcă, în momentul în care aceştia au încercat să aplaneze conflictul.

Luni, 6 aprilie, în jurul orelor 19.00, Poliţia oraşului Cîmpeni a fost sesizată printr-un apel la 112, cu privire la faptul că la o locuinţă din Cîmpeni are loc un scandal.

Patrula de siguranţă publică, formată din poliţist şi jandarmi, deplasată la faţa locului, a constatat că P.C.M., de 46 de ani, a provocat un scandal în familie, agresându-şi părinţii.

Bărbatul a continuat să se manifeste violent şi după intervenţia forţelor de ordine, folosindu-se de o furcă cu care a încercat să-i lovească pe cei doi jandarmi care încercau să aplaneze conflictul.

A fost condus la sediul poliţiei, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Cîmpeni a dispus reţinerea lui, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj şi violenţă în familie, urmând să fie prezentat Judecătoriei Câmpeni, pentru măsuri legale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax