Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Reţinuţi de poliţişti, după ce au furat motorină dintr-un utilaj ce aparţine unei firme care lucrează la autostradă, în Şibot

Publicat

Un tânăr din Pianu şi un bărbat dintr-o comună din Sălaj au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind cercetaţi penal pentru furt calificat, după ce „s-au servit” din combustibilul unui utilaj parcat în zona şantierului la autostradă, în Şibot.

Dosarul penal a fost deschis de poliţiştii din Vinţu de Jos, marţi, 2 octombrie, pe numele lui G.V. (23 de ani), din Pianu (Alba) și R.D.D. (41 de ani), din Letca (Sălaj), pentru furt calificat.

Din primele cercetări a rezultat că aceştia au sustras cantitatea de 100 litri de motorină de la un utilaj parcat la un punct de lucru din Şibot al unei societăți comerciale. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.

Față de  G.V. și R.D.D.  s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentați instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax