Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Retro party în cluburile Allegria, Tunnel și Enjoy. Petreceri cu „clienţi” puţini

Publicat

Joi seară, tinerii din Alba Iulia dornici de muzică retro au avut ocazia să se distreze pe gustul lor. Nu mai puțin de trei cluburi – Allegria, Tunnel şi Enjoy – și-au planificat o petrecere de acest gen. Organizatorii nu au perceput taxă de intrare.

Cel mai căutat club pentru acest tip de petreceri este Clubul Allegria, care a făcut o tradiţie din retro party. Tinerii preferă să-și petreacă serile de joi în acest club, fiind familiarizaţi cu muzica şi atmosfera.

Club Tunnel a oferit shot-uri din partea casei pentru toţi cei prezenţi, în vreme ce în Club Enjoy au fost organizate diverse promoții pentru cei prezenți la petrecerea organizată.

Cu toate acestea, petrecerile din timpul săptămânii adună din ce în ce mai puţini clienţi, în această perioadă. Un motiv ar putea fi faptul că studenţii sunt în vacanţă şi este luna concediilor.

De exemplu, la miezul nopții, în Tunnel Clubcaffe se aflau mai puţin de 10 tineri. Nu s-au bucurat de un succes mai mare nici evenimentele din Enjoy sau Allegria. Lucrurile s-ar putea schimba în week-end şi de luna viitoare, când tinerii revin la cursuri şi, odată cu acestea, resimt şi cheful de distracţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax