Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Reuniuni de partid la „Revelion 2012”: Vezi cum au sărbătorit politicienii din Alba intrarea în noul an

Publicat

Se spune că aşa cum îţi petreci Revelionul aşa o să îţi meargă tot anul şi că, de asemenea, este bine la ca miezul nopţii să ai asupra ta ceva de culoare roşie, dar şi bani în buzunar, pentru ca noul an să îţi aducă prosperitate. Cu aceste gânduri în minte, politicienii din Alba şi-au stabilit din timp unde anume vor sărbători noaptea din ani, pentru că ei, mai mult decât oricare dintre noi, au dorit să se asigure că 2012 le va aduce exact ce îşi doresc: puterea.

Vezi și MESAJE DE ANUL NOU 2018: SUTE de URĂRI de ANUL NOU, SMS cu FELICITĂRI. MESAJE frumoase de REVELION 2018

La sfârşitul unui an de criză economică, politicienii din Alba nu au investit în revelioane în străinătate, ci au ales să petreacă prin localurile din Alba Iulia. Membrii PDL Alba şi preşedintele organizaţiei judeţene, Mircea Hava s-au întâlnit pentru a închina un pahar de şampanie la Restaurantul „Mercur” din municipiu, dar miezul nopţii nu i-a găsit între patru pereţi, ci în mijlocul albaiulienilor, în Parcul din Cetate. Printre jocuri de lasere, muzică şi artificii, democrat-liberalii au împărțit sticle cu șampanie şi calendare oamenilor care au ieșit în Parcul Unirii, în noaptea dintre ani și și-au promis ca noul an să le aducă voturile electoratului şi să îi găsească tot la Putere.

La fel de festivi şi cu planuri măreţe pentru anul 2012, ramura tânără a PNL Alba, dar şi o parte dintre seniorii organizaţiei au sărbătorit Revelionul la Vila „Elisabeta” din Alba Iulia. Petrecerea liberalilor a avut de toate: muzică bună, dansuri, dar şi un moment special oferit de un grup de basarabeni care au încins o horă ca în Moldova. În timp ce membrii PNL Alba nu au părăsit graniţele municipiului, o parte dintre liderii liberali au ales, ca destinaţie pentru Revelion, pârtiile din zona Braşovului.

Cu roşul norocos pe ecusoanele de partid şi probabil şi cu ceva bani în buzunar, reprezentanţii PSD Alba au avut tot ce le trebuie pentru un revelion reuşit, iar, când ceasul a bătut miezul nopţii, aceştia şi-au promis câştigarea alegerilor din 2012. Petrecerea social-democraţilor a avut loc în localul „Essensy” din Alba Iulia, iar, alături de membrii organizaţiei, a ciocnit un pahar de şampanie pentru noul an şi preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.

Vezi și MESAJE DE ANUL NOU 2018: SUTE de URĂRI de ANUL NOU, SMS cu FELICITĂRI. MESAJE frumoase de REVELION 2018

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. George

    joi, 05.01.2012 at 09:24

    Funtionarii publici au voie la petrecerile de partid ? Ce spune legea ?

  2. ezio

    joi, 05.01.2012 at 09:28

    niste penibili…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax