Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

REVELION 2014 în ALBA. Unde mai poți face rezervare pentru petrecerea din noaptea dintre ani

Publicat

La fel ca la fiecare sfârșit de an, patronii de hoteluri, restaurante și pub-uri se întrec în oferte care mai de care mai tentante, în scopul de a atrage clienții la petrecerea de Revelion și de a-și mai rotunji puțin veniturile, conform zicalei „porcul în Ajun se-ngrașă”. Cu toate acestea, anumiți proprietari de localuri preferă să nu mai organizeze petreceri, ci să le ofere angajaților câteva zile libere în plus.

Dacă până nu demult, Hotel „Parc” din Alba Iulia era renumit pentru petrecerile cu fast, date în cinstea trecerii în Noul An, iată că anul acesta a renunțat la această idee. Tot așa s-au gândit și prorietarii localului „Gavroche” sau ai pub-ului „La Zvonuri”, din Sebeș, care nu au pregătit vreo masă festivă la trecerea în Noul An.

Chiar dacă o parte din restaurantele din oraș vor fi închise de Revelion, cei mai mulţi dintre proprietarii de localuri din oraş ştiu că acum este momentul să culeagă roadele, aşa că, pregătiţi cu fel şi fel de sortimente de mâncare şi surprize, îşi aşteaptă, pe ultima sută de metri, clienţii.

Citește și Mesaje de Anul Nou 2016 * Felicitari de Anul Nou 2016 * Mesaje de Revelion 2016 * Mesaje haiose de Anul Nou 2016

Dacă ești totuși adeptul distracției de Revelion, însă nu te-ai gândit până acum unde să mergi sau dacă pur și simplu, din lipsă de timp, n-ai putut face o rezervare la unul dintre localuri, mai poți găsi locuri libere în Alba Iulia.

Vă prezentăm mai jos câteva localuri din Alba Iulia la care se mai pot face încă rezervări pentru Noaptea de Revelion:

Club Stage vă invită să petreceți împreună cel mai tare revelion, pentru întâmpinarea anului 2014. Bufet suedez, open bar, șampanie și multă distracție, toate pentru ca noaptea dintre ani să fie una memorabilă.

Și pentru că toate petrecerile organizate de-a lungul anului au fost pentru ca albaiulienii să aibă parte de distracție la cel mai înalt nivel, clubul va ține în priză cheful și în noaptea de revelion, când va avea loc un super party.

Free bar, bufet suedez, show de lumini și animație, muzică pentru toate gusturile și multă distracție, pentru ca petrecăreții să intre cu dreptul în noul an. Accesul de face pe baza invitațiilor, în limita locurilor disponibile. Prețul unei invitații este de 179 de lei.

Restaurantul medieval „Pub 13”

Dacă te grăbești puțin, încă mai ai șansa să găsești un loc liber pentru petrecerea dintre ani, la restaurantul „Pub 13”. Pentru 200 de lei/ persoană, cei care aleg această locație se vor putea delecta cu „mâncăruri care n-au rival”, după cum anunță organizatorii, precum: pachețele de primăvară, rulouri de clătite cu șuncă, cârnăciori în foietaj, tartine de somon, bulete de cașcaval la cuptor, platouri medievale, pește, mâncăruri tradiționale, friptură de curcan, alături de o gamă variate de băuturi. Organizatorii le-au pregătit clienților și un foc de artificii la cumpăna dintre ani, iar muzica va fi asigurată de un DJ.

Hotel „Cetate”

Administratorii Hotelului „Cetate”, situat pe strada Unirii nr. 3 din Alba Iulia, anunţă că mai sunt locuri disponibile pentru Revelion. Preţul unei seri într-o atmosferă selectă este de 230 de lei de persoană, iar cei care aleg această variantă, se vor delecta cu preparate dintre cele mai speciale, de la somon, la brânzeturi fine. Atmosfera va fi întreținută de formația hotelului.

Pensiunea „Preciosa”

Pentru cei care nu s-au decis încă unde să petreacă noaptea dintre ani, restaurantul „Preciosa” anunță că mai are disponibile maxim 25 de locuri. Deși scoateți din buzunar 250 de lei pe persoană, trebuie să știți că veți fi tratați regește, cu aperitive, gustare caldă de rechin și creveți, mușchi de vită sau de curcan, sarmale cu ciolan afumat și deserturi variate. Un DJ va avea grijă să va încânte cu muzică de calitate.

Cafe and Lounge „Go In”

Și „Go In” vă pune la dispoziție aproximativ 20 de locuri libere pentru Revelion, la prețul de 140 de lei pe persoană. Organizatorii au pregătit un bufet suedez și câte un voucher de 80 de lei pentru băuturi, oferit fiecărui client. Chiar dacă nu va fi prezentă o formație, muzica va fi asigurată de un DJ.

Restaurantul „Lutsch 2000”

Și pentru „Lutsch 2000” mai puteți opta în noaptea de Revelion. Veți fi tratați cu mâncăruri „ca la o nuntă”, gustări, sarmale și friptură, în schimbul sumei de 150 de lei/persoană. Însă cum „nunta fără lăutari, nu e nuntă”, organizatorii vor chema și o formație care va avea grijă ca toți clienții să se simtă bine.

Sala „Ball Room”, din Alba Mall

Nu se putea să lipsească nici petrecerea organizată la sala „Ball Room” din Alba Mall, care vă mai pune încă la dispoziție locuri vacante. Prețul unei seri de poveste este de 200 de lei/persoană. Organizatorii vă oferă specialități culinare dintre cele mai variate, de la curcan și pește, la friptură de vânat. Totodată, aceștia au pregătit și un program de muzică live, susținut de un artist din Alba Iulia, dar se gândesc și la un foc de artificii și proiecții de artificii de la un festival de renume din Boston, pe ecranele din sală.

Restaurantul „Mercur”

Și restaurantul „Mercur” își mai așteaptă încă clienții, cărora le promite muzică, dans, focuri de artificii, voie bună și o petrecere pe cinste, totul la prețul de 180 de lei/persoană.

Administratorii Hotelului „Medieval” din Alba Iulia anunță că nu mai au locuri disponibile pentru petrecerea dintre ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax