Connect with us
Publicitate

ABRUD

Revelion 2018-2019: Ce preferințe au turiștii care vin în județul Alba și cât costă un sejur

Publicat

turism

Munții Apuseni rămân principala atracție pentru pentrecerea Revelionului, nu doar pentru turiștii din Alba dar și pentru cei din toată țara. Principalele solicitări ale acestora sunt, potrivit reprezentanților agențiilor de turism, prețurile corecte, mâncarea tradițională și plimbările cu sania.

Mesaje de Anul Nou 2019 * Felicitari de Anul Nou 2019 * Mesaje de Revelion 2019 * Mesaje haiose de Anul Nou 2019 * URĂRI de La Mulți Ani 2019

Majoriatea pensiunilor și hotelurilor din Apuseni au reușit să își vândă locurile pentru Revelion 2018-2019, la prețuri în general mai mici decât anii trecuți când un sejur la Arieșeni, de exemplu, putea ajunge la prețul unuia în Austria sau chiar în destinații cu mult mai exotice.

”În acest an, turiștii preferă mult ofertele să le spunem tradiționale. Se merge mult pe rustic, pe întoarcerea la tradiții, cam asta pot să îți spun. Turiștii doresc mâncăruri cu specific local, plimbări cu sania cu cai, vor să fie colindați de grupuri de colindători locale de aceea ofertele au fost adaptate cam în această direcție” spune Adrian Degan, reprezentantul unei agenții de turism din Alba Iulia.

Acesta a adăugat că în acest an, prețurile ajung la aproximativ 1.500 de lei de persoană pentru patru nopți de cazare, mic dejun, prânz și masa de Revelion.

cabana sureanu 2018

De asemenea, o atracție importantă este și zona Munților Șureanu, acolo unde turiștii vor găsi cu siguranță zăpadă, dar și prețuri ușor mai mari. Hotelurile din Poarta Raiului, unde se poate și schia, au reușit să își vândă locurile de cazare pentru perioada din preajma trecerii în noul an. La fel și pensiunile din Luncile Prigoanei. Drumul rămâne acolo principala problemă.

Dacă nu doresc să meargă la munte, lbaiulienii au o ofertă bogată și în oraș, de Revelion.

Vezi și: REVELION 2019 la Alba Iulia: Unde ne putem petrece noaptea dintre ani. Ofertele restaurantelor

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax