Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

REVELION 2018 la ALBA IULIA. Unde ne putem petrece noaptea dintre ani. Ofertele restaurantelor din oraș

Publicat

FOTO: Romulus Opriscan
FOTO: Romulus Opriscan

Mai avem doar câteva săptămâni să ne încheiem socotelie cu 2017 pentru că 2018 este gata să intre pe ușile noastre. Pentru că se spune că, după cum ne petrecem Revelionul, aşa ne va fi tot anul, ar trebui să ne gândim din timp unde, cu cine și cum ne vom lua rămas bun de la 2017. Dacă încă nu v-ați închiriat o cabană sau un sejur la munte sau dacă pur și simplu doriți să petreceți în Alba Iulia, aveți la dispoziție destul de multe variante. Oferte cu pachete de cazare, seri sofisticate, cu tematică sau tradiționale. Restaurantele din Alba Iulia s-au gândit la toate. 

Mesaje de Anul Nou 2019 * Felicitari de Anul Nou 2019 * Mesaje de Revelion 2019 * Mesaje haiose de Anul Nou 2019 * URĂRI de La Mulți Ani 2019

Pentru a vă face o idee și poate pentru a vă inspira, în cazul în care nu sunteți deciși ce faceți în noaptea de ANUL NOU 2018, vă prezentăm o scurtă listă cu ofertele de la restaurantele din Alba Iulia.

Theodora Golf Club

De Revelion, alege să ai parte de o experiență glam la Theodora Golf Club! 

Întâmpină noul an într-o atmosferă de poveste, în cea mai nouă locație din inima Transilvaniei!
Muzica live, preparate atent selecționate și o colecție de vinuri special aleasă, toate te așteaptă la Theodora Golf Club în noaptea dintre ani.  Atmosfera vibrantă, creată de trupa Take Five, alături de meniul cu preparate alese și open-barul sunt propunerea reasortrului pentru a petrece noaptea dintre ani.

Pachetul include: cină festivă, selecție de vinuri / open bar, fresh corner, candy bar, muzică live / entertainment
Preț: 500 RON / persoană sau 770 de lei cu o noapte de cazare și masa în 1 ianuarie.

Meniul:

-Piept de rață afumat pe felii de portocale confiate, roșii picante, dulceață de mere și sos cassis.

-Biban de mare cu homar, sos pesto cu creveți și insalata mista- un răsfăț tomnatic cu legume de sezon proaspete.

-Pulpă de iepure cu stoemp de legume, ciuperci sălbatice și nuci, struguri glasați cu reduție de vin roșu.

-Mousse de fructe de pădure negre și portocală.

Înconjoară-te de prieteni și alege cele mai bune preparate dintr-un meniu aparte și cele mai alese băuturi de la open bar-ul ce-ți va sta la dispoziție.

Rezervă-ți acum locul la petrecere într-o locație spectaculoasă! Detalii la 0258 701 004.

 

 

Hotel Transilvania

Anul acesta, petrecerea de la Hotel Transilvania este una inspirată din Game of Thrones și ale lui personaje fantastice. Gazda a pregătit o seară plină de distracție.

Pachetul de Revelion include: Petrecerea de anul nou, 3 nopți de cazare în camere Deluxe, cină festivă în 1 ianuarie, 2 micuri dejun, brunch în 1 ianuarie și un cadou. Prețul pachetului este de 975 de lei de persoană.

Cei mici vor avea propriul lor revelion! O sală special amenajată pentru copii, unde ei se vor bucura de activități și jocuri care îi vor ține antrenați, iar pe dumneavoastră vă vor lăsa să vă bucurați de petrecere!

Meniu copii:  Pizza cu șuncă și cașcaval, Crenwursti de curcan, Șnitzel cu cartofi aurii, Prăjituri asortate, Tort festiv Chocolatier

125 lei/ copil – include și programul special de animație

 Rezervări și informații: 0258 812052; office@hoteltransilvania.eu

Hotelul Astoria

Organizează petrecerea din noaptea de Revelion într-un atmosferă plăcută, ce va fi întreținută cu bucate delicioase şi muzică bună. Cei care aleg să-și petreacă noaptea dintre ani la Astoria vor fi răsfățați cu un meniu bine ales.

Preţ: 250 lei/persoană, iar pentru rezervări: 0731 190 948  / office@astoriahotels.ro

Vila Preciosa:

Petreceti un Revelion Interbelic. Dress code obligatoriu. Aceasta este propunerea Vilei Preciosa pentru noaptea de Revelion.

Menul:

-Aperitiv Festiv Revelion 2018
-File de somon cu sos de avocado si orez prajit
-Trunchi de zucchini cu muschiulet de porc si antricot de vita in sos de ciuperci mixte cu mere si pastarnac copt
-Camembert la cuptor cu dulceata de afine
-Desert Revelion 2018
-Open Bar
Distracția va continua a 2-a zi cu pânz și cina culminată cu un purceluș de lapte umplut, flambat.

Prețul este de 360 de lei pentru noaptea de revelion și 280 de lei pentru ziua de 1 ianuarie.

Social Pub 1880

Oferta bauturi in regim open bar’

Oferta food: Bufet suedez rece:, Crochete de curcanâ, Minisnitel de porc in susan Rulou de sunca cu hrean Chiftelute aperitiv, Miniburgeri de vita, Jumeri de porcl, Rulada de pui cu legume in crusta de verdeturi ,Fish & chips (crochete de peste si chipsuri) ,Platou de branzeturi fine, struguri, nuci si mix de masline , Bufet de salate: salata cu creveti si quinoa, salata capresse, salata de vinete

Bufet cald: sarmale cu costite de porc fragede

Desert – minipavlova (tortulete din bezea cu sos de fructe)

Preț: 229 RON/persoană

 

Panoramic Bar&Grill

Pentru cei care preferă simplitatea și compania naturii în detrimentul aglomerației urbane şi doresc să petreacă trecerea dintre ani într-un loc liniştit şi cu o atmosferă familiară, Panoramic Bar&Grill vă aşteaptă cu porţile deschise.

Aperitiv: Cârnaţ fiert în moare, caltaboş, tobă, jumări, guşă cu boia, salată de vinete, salată de beof, chiftele, şniţele, brânzeturi, untură, ceapă roşie, castraveţi, roşii, măsline.

Fel principal: Sărmăluţe cu mămăliguţă şi smântână

Desert: Tort festiv, prajitura de casa, saleuri, alune

Open Bar: Ţuică de casă, coniac de Jidvei, vin Jidvei alb şi roze, băuturi răcoritoare, cafea, apă plată, apă minerală, şampanie.

Preţ: 200 lei/persoană

Hotel Medieval

Hotelul îşi aşteaptă clienţii cu cele mai sofisticate mâncăruri, dar şi muzică pe măsură. Preţul pentru noaptea de Revelion este de 300 de lei/persoană.

Pachetul pentru revelion la Hotel Medieval include trei noți de cazare, tur al Cetății Alba Carolina, cină festivă, degustare de vinuri și alte activități. Prețul pentru un astfel de sejur este de 450 de euro de persoană.

 

 Allegria HOTEL

Oferta sejur revelion 2017 – 2018 ALL INCLUSIV

Oferta sejurului de Revelion este pentru perioada 30 decembrie – 2 ianuarie. Aceasta cuprinde meniul all inclusive, accesul la centrul SPA și seara de revelion la Pavilion Mercur.

Preț: 550 Euro/cameră/2 persoane.
Copiii <5 ani gratuit;
Copiii 5-14 ani 150Euro;
Copiii >14 ani tarif normal;

Mercur STYL

„Haideți să petreceți această seară alături de noi. Noi suntem responsabili pentru atmosferă și toate detaliile organizatorice, voi trebuie să veniți doar plini de energie, de toate celelalte ne ocupăm noi” spune cei de la Mercur Styl.

Ambianța va fi asigurată de DJ Paul.

Preț 230 lei/ persoană, iar copiii până în 10 ani beneficiază de o reducere de 50%.

 

 

IRISH PUB EROL:

Și cei de la Irish Pub s-au gândit să organizeze o petrece pentru noaptea dintre ani. Cei care vor alege să petreacă revelionul aici vor avea la dispoziție:

Bufet suedez:  Bruschete cu salam și mozarella, Bruschete cu somon și lămâie,Pastă de peşte,Chifteluțe asortate (simple/cu susan),Șnițel de curcan în fulgi de porumb cu ananas și cașcaval,Peşte pane cu lămâie,Ficăței în mantie de bacon,Doboș fantezie, Rulada de pui primavera cu ciuperci, Terină de curcan cu mirodenii, Frigărui de brânzeturi cu struguri și măsline asortate, Roșii cherry pe pat de rucola și valeriana

Salate: Roșii umplute cu salată de vinete, Salată de boeuf, Salată mixtă (roșii , castraveți , ardei), Măsline asortate
Platou haiducesc,Ciuperci sote, Ceafă de porc,Cârnăciori, Ciocănele, Pulpă de rață , Cartofi sote, Murături asortate

Desert: CANDY BAR

Preț: 220 lei/persoană

 

Hotel Cetate

Și la Hotel Cetate restaurantul este pregătit să-i primească pe petrecăreți în noaptea de Revelion.

Cină festivă: Gustare rece (Mouss de tartar roşu pe pat de crackers, piept de raţă alla caciatora pe mandarină, triangle de curcan în jeleu de dovleac şi fistic, minicornete cu brânzeturi fine, muşchiuleţ de porc florentin, coşuleţ de kiwi cu ouă de prepeliţă şi creveţi black tiger, rulada palaciego, măsline asortate, frigănele de roşii cherry şi mozzareline, terină de vită în crustă de sfeclă, minicochilii umplute cu salată grecească).

Preparat special: Duet de file de somon şi butter fish, bucheţele de legume tricolore morcov, ardei, ţelină şi sos de şampanie.

Fel principal: Muşchiuleţ de porc  în crustă de ierburi aromate, pulpă de raţă caramelizată cu miere şi ghimbir, coşuleţ umplut cu piure de cartofi şi morcov, muraturi de casa asortate 

Preparat tradiţional: Sărmăluţe tradiţionale cu mămăliguţă şi chips de bacon

Desert: Mousse de ciocolată cu nucă/fructe asortate/mix de alune.

Preț: 250 lei/persoană

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax