Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Revelion 2018 la restaurant. Ce meniuri oferă localurile din Cugir şi care sunt preţurile

Publicat

Restaurantele din Cugir scot la „bătaie” în noaptea dintre ani cele mai alese mâncăruri și băuturi, fie într-un meniu tradițional, fie într – unul mai sofisticat, iar atmosfera este întreținută de către formații care vor cânta live, dar și de surprizele pregătite de către organizatori în funcție de locație.

Mesaje de Anul Nou 2019 * Felicitari de Anul Nou 2019 * Mesaje de Revelion 2019 * Mesaje haiose de Anul Nou 2019 * URĂRI de La Mulți Ani 2019

Cei care doresc să își petreacă Revelionul la unul din restaurantele din oraș, trebuie să scoată din buzunar sume între 200 și 230 lei, pentru un meniu. Oferta cuprinde gustare rece, gustare caldă, două preparate de bază, desert și open bar.

Dintre suprizele pregătite de către bucătari în meniurile festive pregătite pentru noaptea dintre ani sunt: ruladă de curcan cu ananas, ruladă de curcan cu fistic, somon și șalău învelit în bacon servit cu garnitură de orez cu legume și sos tzatziki, cotlet de porc aromat cu miere și muștar, ruladă de ierburi aromate, sushi cu somon fume, inele de calamar pane, ruladă de ementaler cu smochine confiate, muschiuleț de porc împletit, scăldat în sos de prune alături de baby cartofi și multe altele.

Cei mai mulți locuitori din Cugir vor ieși, dacă vremea va fi prielnică, la ora 00.00, în zona bradului de Crăciun, situat pe esplanada din fața Bisericii Ortodoxe „Adormirea Maicii Domnului”. Vor sărbători astfel intrarea în Noul An, autoritățile locale pregătind și un foc de artificii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax