Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

REVELION 2019-2020 la Alba Iulia. Spectacolul de artificii din Piața Cetății, principala atracție în noaptea dintre ani

Publicat

Primăria Alba Iulia va întâmpina, alături de locuitorii orașului, și anul 2020 cu focuri de artificii, în Piața Cetății. Albaiulienii care vor să treacă în noul an în inima orașului se vor putea bucura de cel puțin 8 minute de spectacol cu lumini și muzică.

Vor fi mai multe puncte de tragere sincronizate, în curtea Palatului Copiilor din Cetatea Alba Carolina, înălțimea de trageri fiind între 10 și 130 de metri.

Citește și Mesaje de Anul Nou 2020 * Felicitari de Anul Nou 2020 * Mesaje de Revelion 2020 * Mesaje haioase de Anul Nou 2020 * URĂRI de La Mulți Ani 2020

Show-ul va începe în noaptea de marți spre miercuri, la ora 24.00 și va dura cel puțin 8 minute. Focurile de artificii vor fi acompaniate de muzică.

În Piața Cetății se va afla și Voicu Paul, viceprimarul cu atribuții de primar, iar reprezentanții administrației locale au pregătit și mici surprize pentru locuitorii care vor să fie prezenți la momentul din Piața Cetății.

Reamintim că în Piața Cetății este deschis în această perioadă Parcul Sărbătorilor de Iarnă, cu patinoar, căsuțe în care se vând produse și alimente de sezon, brad și carusel pentru copii.

VEZI LIVE-VIDEO din Piața Cetății Alba Carolina: LA MULȚI ANI 2020! Spectacol de artificii în noaptea de Anul Nou

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Adriana

    luni, 30.12.2019 at 18:03

    Concert inaintea artificiilor de revelion va fi? De la ce ora?mulmymesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax