Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Revelion 2019: Alba Iulia iese din ANUL CENTENAR cu un spectacol de artificii acompaniat de muzică, în Piața Cetății

Publicat

artificii

Cei care aleg să petreacă noaptea dintre ani la Alba Iulia, sunt așteptați să se bucure împreună în Piața Cetății. Ca în fiecare an, autoritățile locale au pregătit un foc de artificii, acompaniat de muzică.

Citește și Mesaje de Anul Nou 2019 * Felicitari de Anul Nou 2019 * Mesaje de Revelion 2019 * Mesaje haiose de Anul Nou 2019 * URĂRI de La Mulți Ani 2019

Și anul acesta, cei care aleg să celebreze REVELIONUL în oraș sunt așteptați, la ora 00.00, să admire focul de artificii pregătit de autorități. Ca în fiecare an focul de artificii de anul acesta va fi unul spectaculos, un minishow pirotehnic. Minishow pentru că Alba Iulia a avut parte de două mega-showri pirotehnice în 2018. Unul la zilele orașului iar cel de-al doilea la 1 Decembrie.

Față de Cluj, Brașov sau București anul Centenar nu se încheie cu alte spectacole sau concerte. În loc de concerte, cei prezenți în Piața Cetății vor primi calendare de perete de la Primărie. Se pare că nici Mircea Hava nu va fi prezent în Piața Cetății în noaptea de Revelion, iar sarcina numerotării inverse de la miezul nopții va cădea pe unul dintre cei doi viceprimari. Nu se știe care dintre ei va apăsa butonul focului de artificii de la ora zero a anului 2019. Un an în care lupta internă în PNL va fi dură pentru interimatul la conducerea primăriei Alba Iulia, iar fiecare dintre cei doi viceprimari își dorește să intre primul cu noroc în noul an.

Ca și anul trecut, șampania va fi la alegerea fiecăruia. Cine își va aduce ce acasă va bea, cine nu, se va uita doar la artificii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax