Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Revelion 2022, la Alba Iulia: Spectacol de artificii sincronizate pe muzică, la intrarea în noul an. Cât va dura show-ul

Publicat

Cetățenii și turiștii care se vor afla în municipiul Alba Iulia la intrarea în noul an se vor putea bucura de un spectacol piro-muzical. Show-ul de Revelion 2022 va avea o durată de circa 8 minute iar artificiile și efectele pirotehnice vor fi sincronizate pe fond muzical. 

Primăria Alba Iulia a lansat pe site-ul instituției o achiziție pentru servicii pirotehnice – spectacol piro-muzical. Valoarea este estimată la 37.000 de lei, fără TVA.

„Administrația locală din Alba Iulia și-a făcut un obicei din a marca momentul trecerii dintre ani prin focuri de artificii, respectiv spectacole pirotehnice personalizate. Sfârșitul anului 2021 și intrarea în 2022 trebuie marcată așa cum deja obiceiul o cere, cu un spectacol piro-muzical special gândit pentru acest moment. În vederea punerii în practică, respectiv concretizării acestui eveniment este necesară achiziția de servicii pirotehnice”, se precizează în caietul de sarcini.

Potrivit reprezentanților Primăriei, spectacolul piro-muzical trebuie va avea o durată de 8 minute. Vor exista trei puncte de tragere, iar efectele pirotehnice vor fi sincronizate cu o coloană muzicală personalizată.

În cadrul spectacolului se vor asigura efecte pirotehnice la înălțime medie (10-30 metri), efecte pirotehnice la înălțime mare (30-100 metri) și foarte mare (100 – 130 metri).

Tipuri de artificii ce vor putea fi utilizate sunt următoarele: mine, comete, comete cu coadă, mină cu spargere, candele romane, bombițe, single shots.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax