Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Revelion 2024, la TV: ProTV și Antena 1, televiziunile care au program special pentru trecerea dintre ani. Ce face Dan Negru

Publicat

O mare parte dintre români vor petrece trecerea dintre ani, acasă. Cei care vor alege confortul de acasă pentru petrecerea de Revelion 2024 vor putea  urmări câteva programe speciale la TV. 

Două posturi pregătesc un program special de Revelion, în data de 31 decembrie: ProTV și Antena1. Celebrul Revelion cu Dan Negru nu va fi dizfuzat în România, ci într-o altă țară.

Protevelion 2024 la ProTV

La ProTV, de la ora 20.00 va începe Protevelion-ul. Gazdele emisiunii TV vor fi Raluka și Pavel Bartoș. Alături de cei doi, invitați în platou vor fi mai multe vedete.

Emisiunea va fi una plină de provocări amuzante, momente de comedie și muzică.

Se vor afla în emisiune: Anca Dinicu, Anisia Gafton, Emily Burghelea, Irina Antonie, Elvira Deatcu, Carmen Tănase, Teona Stavarachi, Maria Buză, Andreea Marin, Matilda Pascal Cojocărița, Sore, Francisca, Anna Lesko, Karmen, Cosmin Seleși, Andrei Bănuță, Jorge, Alex Bogdan, Paul Ipate, Lucian Ghimiși, Drăcea, Alex Gavrilescu și Florin Răducioiu.

Însă nu vor lipsi și momentele de muzică.  ProTV în noaptea de Revelion vor cânta: Andra, Theo Rose, Irina Rimes, Smiley, Alex Velea, Diana Matei sau Vlăduța Lupău.

Revelionul NEbun la Antena1

Antena1 vine cu o emisiune de Revelion, moderată de nea Marin, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

„Revelionul NEbun” adună vedetele momentului din showbiz pentru a sărbători un nou început. Invitați surpriză, momente muzicale și multe alte ingrediente inedite creează o atmosferă de sărbătoare, perfectă pentru un debut perfect de 2024.

Ce televiziuni mai au programe de Revelion 2024

La Etno este programat de la ora 19.00 Revelion pentru România. De asemenea și Favorit va avea un program de la 0ra 22.00. La Național TV va fi Start Revelion, de la ora 20.00. Emisiunea va fi prezentată de Adrian Enache și Diana Matei.

Prima TV va avea un program special de Revelion de la ora 22.00.

TVR Cultural va difuza de la ora 20.00 Balul Vienez. TVR Info are în grila de programe o emisiune de la ora 20.30, intitulată ”Revelion între Prieteni”.

Ce face fostul lider de audiență de Revelion, Dan Negru

Dan Negru va prezenta un program de Revelion, dar nu în România. Acesta va fi prezent la o emisiune a unui post TV din Republica Moldova.

Showul cu Dan Negru va fi difuzat la Prime TV.

Într-un interviu oferit celor de la Libertatea, prezentatorul a vorbit despre colaborarea cu postul TV din Chișinău.

”Mă onorează colaborarea cu televiziunea din Moldova de peste 16 ani. Audiențele pe care le fac show-urile mele acolo sunt publice și le găsiți pe net. Dar mă întristează că în ăștia 16 ani, fiind singurul român care face audiențe mari în piața TV din Republica Moldova, nu m-a căutat niciodată vreun reprezentat al statului roman ca să se folosească de imaginea acolo în promovarea României, ca să nu spun a unirii. A reîntregirii”, a spus Dan Negru, citat de Libertatea.ro.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Popa marcel

    miercuri, 27.12.2023 at 10:37

    Dacă Dan Negru ajunge sa promoveze tara putem stinge lumina.

  2. Aura

    luni, 01.01.2024 at 01:45

    Programul de la,Protv. este o” tiganiadă”, manele si goliciuni afisate,unele dizgratios.Pacat de actorii prezenti…de Raluca si Pavel,Cabral si comediantii talentati,ca ati masat muzica de mahala! Chiar asta este stadardul românesc actual!?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax