Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Revelion în Piața Cetății din Alba Iulia: Noaptea dintre ani cu focuri de artificii, vin fiert și șampanie

Publicat

Cei care aleg să petreacă noaptea de revelion în Alba Iulia sunt așteptați să se distreze în Piața Cetății. Ca în fiecare an, autoritățile locale au pregătit un foc de artificii deosebit, acompaniat de muzică și vin cald.

Și anul acesta, cei care aleg să celebreze noaptea dintre ani în oraș sunt așteptați, la ora 00.00, să admire focul de artificii pregătit de autorități. Doar locaţia a fost schimbată, în loc de parcul din faţa Catedralei, de data aceasta albaiulienii sunt chemaţi în Piaţa Cetăţii.

Chiar dacă nici în acest an organizatorii nu au pus la cale concerte, așa cum o fac marile orașe, noaptea de revelion va fi mai veselă pentru albaiulieni. Aceștia vor putea servi un pahar de vin fiert de la căsuțele amenajate cu ocazia „Târgului de Crăciun”. Totuși, pentru a preveni eventualele schimbări de programul tonetelor aflate în Piață, n-ar strica să fiți pregătiți cu șampania de acasă.

Vezi și MESAJE DE ANUL NOU 2018: SUTE de URĂRI de ANUL NOU, SMS cu FELICITĂRI. MESAJE frumoase de REVELION 2018

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax