Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

REVELION la Alba Iulia. Unde mai poți să-ți petreci noaptea dintre ani, în Cealaltă Capitală. Oferte și pachete

Publicat

revelion Hotelurile, pensiunile, restaurantele și cluburile din Alba s-au pregătit îndelung pentru cea mai importantă noapte din acest an, Revelion 2015, cu pachete atractive și prețuri accesibile pentru fiecare buzunar. Dovadă faptul că majoritatea ofertelor au fost deja epuizate. Totuși, cei care s-au hotărât să petreacă noaptea dintre ani în Cealaltă Capitală mai au la dispoziție câteva posibilități. Tinerii sau cei care vor să se distreze în club pot alege să se întoarcă în timp, în cadrul petrecerii de Revelion organizată de Clubul Stage, iar cei mai pretențioși se pot distra și bucura de un meniu bogat, într-o atmosferă medievală, la ”Pub 13”.

Citește și Mesaje de Anul Nou 2016 * Felicitari de Anul Nou 2016 * Mesaje de Revelion 2016 * Mesaje haiose de Anul Nou 2016

Iată câteva dintre ofertele pentru Revelion 2015, care mai sunt disponibile în Cetatea Marii Uniri.

Hotel Astoria (***)

Hotelul Astoria organizează petrecerea din noaptea de Revelion într-o atmosferă plăcută, ce va fi întreținută de DJ Raul și Ina Todoran. Cei care aleg să-și petreacă noaptea dintre ani la Astoria vor fi răsfățați cu trei feluri de mâncare, desert, șampanie, dar și cu o tombolă pregătită de organizatori.

Preț: 200 lei/persoană (pentru cei care doresc și cazare în noaptea dintre ani, prețul unei camere single/double va fi de 100 de lei, fără mic dejun)

Vila Preciosa (****)

Cină festivă Revelion 2015: aperitiv Revelion 2015 (calamar umplut cu fructe de mare), toast-ul de la miezul nopții, mușchi de vită cu foie gras & piept de curcan cu bocconcini și sos de măr și garnitură de porumb picant și buchet de sparanghel în bacon, desert Revelion 2015, sarmale cu mamaliguță și ciolan afumat, băuturi open bar (wisky Jack Daniel’s, J&B, Jim Beam, Balantines, Jhony Walker Red, vinuri Jidvei, vodka Finlandia, Absolut, lichior cremă wiskey Baileys, Carolands, cocktail-uri diverse, apă plată/minerală Borsec, sucuri neacidulate Santal portocale, limonadă, sucuri acidulate gama Coca Cola, cafea espresso Illy, vinul casei alb/roșu sec/demisec, bere Ursus, Heineken, Becks, Ciuc Radler)

Preț: 240 lei/persoană

Cină 1 ianuarie 2015: platouri aperitive, piept de pui cu gălbiori și caise confiate pe pat de țelină, Creamy Orange Cheesecake, băuturi open bar (Wisky Jack Daniel’s, J&B, Jim Beam, Balantines, Jhony Walker Red, vinuri Jidvei,Vodka Finlandia, Absolut, lichior cremă wiskey Baileys, Carolands, cocktail-uri diverse, apă plată/minerală Borsec, sucuri neacidulate Santal portocale, limonadă, sucuri acidulate gama Coca Cola, cafea espresso Illy, vinul casei alb/roșu sec/demisec, bere Ursus, Heineken, Becks, Ciuc Radler).

Preț: 150 lei/persoană

Pachet Revelion 2015: cină festivă Revelion 2015, cină 1 ianuarie 2015

Preț: 350 lei/persoană

Pachetul complet de Revelion 2015: cazare pentru 3 nopți, în perioada 30 decembrie 2014 – 2 ianuarie 2015, cină festivă Revelion 2015, amiaza 1 ianuarie 2015 (ciorbă de pui a la grec, ardei iute, smântână, pâinea casei, mușchiulet de porc în sos de ciuperci picante și garnitură de cartofi cu sfeclă roșie, profiterol, băuturi open bar), cină 1 ianuarie 2015.

Preț: 790 lei/persoană

Adresa: Strada Lucian Blaga, Nr. 10, Alba Iulia, România

Vila Steaua Nordului (****)

Pachet Revelion 2015: atmosferă inedită cu preparate delicioase, băuturi open bar și focuri de artificii. Muzica de petrecere este asigurată de Claudia și Viorel Ștef cu formația iar muzica ușoară este asigurată de DJ.

Preț: 190 lei/persoană

Adresa: Bulevardul Republicii, 5A, Alba Iulia 510174, România

Restaurant Pub 13

Revelion 2014 – 2015: gustare rece (coșuleț cu ouă de prepeliță și roșii, cremă de brânză în crustă de fistic și miez de mandarină, rulou de porc cu umplutură de verdețuri, emmentaler în crustă de semințe, rulou de castravete cu brânză și prosciutto, mousse de somon afumat, mix de roșii cherry cu mozzarella fresca, șuncă praga umplută cu cremă de hrean, chifteluțe crocante, salată a la russe cu creveți, crochete de salam, suschi de surimi, pastramă de vită, salam de sibiu, măsline, smochine umplute cu blue chesse), gustare caldă (somon teriyaki și orez cu șofran), fel principal (mușchiuleț de porc învelit în bacon și curcan, umplut cu gorgonzola și nuci pecan, acompaniat de cartofi gratin), open bar (vinul casei alb/roșu, băuturi răcoritoare Pepsi/Cola, apă minerală/plată, espresso cu/fără cofeină, bere draught Carlsberg, bere fără alcool, gin tonic, vodka, șampanie, cinzano, wiskey, limonadă, țuică).

Preț: 200 lei/persoană

Adresa: Strada Aleea Sf. Capistrano, Nr. 1 – Cetatea Alba Carolina (lângă Poarta a III-a Cetăţii, spre terenurile de tenis), Alba Iulia

Sala de evenimente Esensy

Revelion 2015: gustare rece (baghete de pui picante, ruladă de porc cu cârnăciori și ciuperci, tartine cu brânză și somon fume, bulete de cașcaval cu măsline, vol au venit cu pastă de ton, salam sibiu, pastramă de vită cu piper, ouă umplute cu pastă de ficat de rață, grisine cu prosciuto crudo, cașcaval emental, mozzarella, ardei, măsline, castraveți, roșii), file de șalău în crustă de fulgi de porumb cu sos lemon butter, mușchiuleț de porc cu backon și cașcaval cu sos gorgonzola, cartofi aurii, legume, salată asortată, gulaș de vițel cu mămăliguță și murături, bufet de fructe și prăjituri, alune, uscături, open bar, program de muzică populară și DJ, foc de artificii.

Preț: 170 lei/persoană

Adresa: Strada Livezii, Nr. 37

Restaurant Gothic

Revelion 2015: aperitive (ruladă de porc cu legume, mușchi ardelenesc, baquete de porc parizian, chifteluțe cu susan, salam uscat, doboș, coșulețe cu salată de ciuperci, salată de vinete, ardei cu pastă de brânză, castraveți, roșii, măsline), gustare caldă (file de șalău cu legume mexicane), felul principal (friptură de porc împănată cu sos de legume, cartofi la cuptor, salată de murături), virșli, desert (prăjituri asortate, salatinii, alune, fructe), open bar (wiskey, cognac, martini, gin tonic, tuică, vin, bere, cafea, apă minerală/plată, suc carbogazos, suc natural, șampanie), ambianța va fi asigurată de DJ.

Preț: 150 lei/persoană

Adresa: Șanțurile Cetății, Traseul Sudic

Club Stage

Pentru noaptea dintre ani, Club Stage din Alba Iulia s- a gândit să se întoarcă în timp. Petrecerea de Revelion are ca tematică anii prohibiţiei, astfel că cei care aleg să intre în anul 2015 alături de Stage trebuie să aibă ţinuta obligatorie din anii 1920. Cei care vor să îşi cumpere un bilet la „Prohibition Party” beneficiază şi de un preţ special, dacă îl achiziţionează până în 20 decembrie, 139 de lei. După această dată preţul unui bilet este de 189 de lei.

Miercuri, 31 decembrie, cei care aleg să se distreze în Club Stage nu se vor trezi la miezul nopţii în anul 2015, ci în 1920.

Pentru noaptea dintre ani tematica este cea a anilor de prohibiţie. Dacă încă nu v-aţi făcut planuri pentru petrecerea de Revelion, aveţi ocazia să călătoriţi în timp.

Puteţi să vă costumaţi ca milionarii şi mafioţii cu pălării sau bretele, doamnele şi domnişoarele cu paiete, dantele, pene şi blănuri, şi astfel veţi fi „crema” de la „Prohibition Party” din Club Stage.

Biletul poate fi cumpărat la un preţ special, până în 20 decembrie, 139 de lei, iar după această dată va fi 189 de lei. În acest preţ incluse bufetul suedez şi open bar.

Cei care vor să obţină mai multe informaţii despre petrecerea de Revelion si să îşi facă rezervari o pot face la numărul de telefon 0722.445.002.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax