Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Revelion România Epic” 2018 la Alba Iulia: Spectacol de artificii sincronizate pe muzică, în Piața Cetății

Publicat

Primăria municipiului Alba Iulia pregăteşte focurile de artificii, de Revelion 2018. În acest an, spectacolul va avea ca temă „Revelion România Epic” și va dura aproximativ 8 minute. Focurile de artificii vor fi corelate pe muzică.

Mesaje de Anul Nou 2019 * Felicitari de Anul Nou 2019 * Mesaje de Revelion 2019 * Mesaje haiose de Anul Nou 2019 * URĂRI de La Mulți Ani 2019

Pentru a desemna firma care se va ocupa de spectacolul de artificii, Primăria a iniţiat procedură de achiziţie publică, data limită pentru depunerea ofertelor fiind 15 decembrie. Criteriul este preţul cel mai scăzut.

Potrivit caietului de sarcini, ofertantul va urmări asigurarea unui spectacol piro-muzical cu minim 3 puncte de tragere sincronizate, cu efecte simetrice, pe muzică personalizată. Spectacolul de artificii va avea loc în data de 31 decembrie 2017 în Alba Iulia, începând cu ora 23:59, cu durata de 8 minute.

În cadrul spectacolului piro-muzical se vor asigura efecte pirotehnice la înălțime medie (10 – 30 m), efecte pirotehnice la înălțime mare (30 – 100 m) și foarte mare (100 – 130 m). Pentru elaborarea scenarului de tragere se va respecta conceptul evenimentului, respectiv: 31 Decembrie 2017 – „Revelion România Epic” – operatorul economic va propune variante de coloană sonoră, în acord cu ideea evenimentului, din care autoritatea contractantă va alege un singur colaj muzical. Se va avea în vedere ca mixajul muzical să aibă durata de 8 minute.

Tipurile de artificii ce pot fi utilizate în spectacolul piro-muzical sunt: mine, comete, comete cu coadă, mină cu spargere, candele romane, bombițe, single shots.

Firma care va câştiga licitaţia se va ocupa inclusiv de asigurarea perimetrului de tragere şi obţinerea avizelor necesare.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax