Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

”Revoluție” în inspectoratele școlare. Toate posturile de inspectori șefi și inspectori de specialitate vor fi scoase la concurs

Publicat

sediul ISJ Alba

Toate posturile din actualele inspectorate școlare vor fi scoase la concurs anul viitor, în 2024. Vorbim atât de inspectorii șefi, cât și de inspectorii de specialitate. 

Informația apare într-un proiect de ordin de ministru al Educației pus în consultare publică, citat de Edupedu.ro.

Viitorii șefi de direcții județene de învățământ preuniversitar (DJIP) pe noua lege a educației, dar și ceilalți inspectori școlari de specialitate vor susține un concurs ale cărui reguli trebuie stabilite prin metodologie până cel târziu 1 februarie 2024, propune Ministerul Educației.

Acesta înseamnă o jumătate de an. Proiectul de ordin prevede, la punctul 121, ca până pe 1 februarie 2024 să apară „Ordin al ministrului educației privind aprobarea metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiilor de director general/director general adjunct al DJIP/DMBIP”.

Tot până atunci, trebuie să fie gata și „Ordin al ministrului educației privind aprobarea metodologiei de organizare a concursului în vederea ocupării funcțiilor de îndrumare și control din DJIP/DMBIP”, adică pentru ceilalți inspectori, în prezent de specialitate – pe discipline școlare, învățământ al minorităților, resurse umane etc, mai scrie Edupedu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 13.08.2023 at 12:49

    Mai terminaţi măi cu păcălelile astea. Nu eşti membru, n-ai ce căuta. Totul este la vedere, nu vă mai ascundeţi, păcălicilor ! Când a fost totul pe bune, niciodată ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax