Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Rezultat excelent pentru o absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, la un concurs de interpretări critice

Publicat

Absolventa Ruxandra Dobre a obținut premiul II la concursul „Dialoguri subiective între generații: Lucian Blaga – Liliana Ursu. Interpretări critice – liceu”. Concursul a fost oganizat de Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu în cadrul Proiectului educațional „Lucian Blaga – valori europene”.

Coordonată de profesoara de limba și literatura română Cosmina Mircea, Ruxandra a reușit în cei patru ani de studiu în colegiulu militar, să obțină premii importante pentru literatură la olimpiade și concursuri naționale sau regionale.

Dintre acestea amintim: medalie de aur și premiul I la Concursul național „Ion Barbu-Dan Barbilian”, Călărași, premiul special la Concursul „Cultură și spiritualitate românească”, Vâlcea – etapa națională, laureată la Concursul județean „Sunt suflet din sufletul neamului meu”, laureată în fiecare an la Concursul regional de creație literară și artistică „Scrisori de mai”, premiul II la Olimpiada de Limba și literatura română, etapa județeană și participare cu lucrări de critică literară la Festivalul de creație și interpretare „Ana Blandiana”, Brăila.

Absolventă a Promoției 2020 a colegiului militar albaiulian, Ruxandra așteaptă cu interes rezultatele examenului de Bacalaureat și se pregătește pentru admiterea la Institutul Medico-Militar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax