Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rezultat extraordinar al atletului Andrei Gafița din Alba Iulia. Argint la proba de 20.000 de metri marș a Campionatului Național

Publicat

Rezultat extraordinar al atletului Andrei Gafița (foto stânga), sportiv cu dublă legitimare CS Unirea Alba Iulia/CSM Unirea Alba Iulia.

Acesta a obținut medalia de argint în proba de 20.000 de metri marș a Campionatului Național, desfășurat sâmbătă, 29 iunie, la Cluj-Napoca, pe Stadionul ”Cluj-Arena”.

Andrei Gafița (27 de ani), atlet pregătit de Gabriel Avram, s-a clasat pe a doua poziție a podiumului cu timpii 1:32:37 (cu aproape două minute mai bine decât la precedentul campionat național, desfășurat la începutul anului – ediția de iarnă).

”Sunt mulțumit de rezultat! A fost o cursă foarte inteligentă, o cursă tactică, iar sportivul nostru a scos cel mai bun rezultat pentru el având în vedere competițiile date”, a transmis antrenorul Gabriel Avram.

Cu această medalie de argint, obținută la Campionatul Național pentru Seniori, Tineret și Juniori, Andrei Gafița reeditează succesul înregistrat în urmă cu o lună când a obținut tot medalia de argint, în proba de 10.000 de metri marș.

Andrei Gafița este un exemplu de perseverență și pasiune pentru sport, iar rezultatele obținute la acest campionat reprezintă o confirmare a muncii sale asidue și a dedicării față de acest sport.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate