Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rezultate ADMITERE 2019 la UTCN, Extensia Alba Iulia. Cu ce medii s-a intrat în acest an, în învățământul universitar tehnic

Publicat

utcn

Aproximativ 90 de absolvenţii de liceu au ales și au fost admiși să-și continue studiile la Extensia Alba Iulia a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca. Au fost disponibile 120 de locuri, însă se organizează și sesiune de înscrieri în toamnă.

Specializările extensiei din Alba Iulia a UTCN sunt în domeniul construcțiilor de mașini și al mecanicii. Durata studiilor este de patru ani, iar admiterea se organizează pe baza selecţiei de dosare. În prezent, extensia din Alba Iulia are 600 de studenţi în ani de studiu diferiţi.

Înscrierile s-au desfășurat în perioada 16-23 iulie, iar rezultatele au fost afișate în 24 iulie. Admiterea la facultate s-a făcut pe baza unui concurs de dosare.

AICI, lista candidaților admiși, în ordinea mediilor.

Au fost disponibile 70 de locuri la Tehnologia Construcţiilor de Maşini, 50 de locuri la Inginerie si Management și 50 de locuri la Facultatea de Autovehicule Rutiere, Mecatronica și Mecanicǎ, Domeniul Inginerie, Specializarea Sisteme și Echipamente Termice.

Calculul mediei de admitere

Varianta I: 100% media de la examenul de Bacalaureat

Varianta II: 40% media de la examenul de Bacalaureat și 60% nota de la examenul de Bacalaureat la Matematică, Fizică, Informatică, Chimie sau Economie.

Anul trecut, la Inginerie Mecanică s-a intrat cu media 6 la buget, respectiv 6,64 la taxă, mediile cele mai mari fiind 9.50, respectiv 8.61.

La inginerie Industrială, mediile de intrare au fost de la 9.06 la 6.59 pe locurile de buget, respective 7,43 la taxă, iar la Inginerie și management, de la 6.06 la 9.79.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax