Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Rezultate admitere la INM și magistratură: Doar 13 candidați din Alba reușit să obțină cele 70 de puncte necesare pentru a promova

Publicat

Institutul Național al Magistraturii a făcut publice rezultatele concursurilor de admitere la INM, precum și în magistratură, ce au avut loc în perioada 26 august-30 septembrie. 

Din Alba, pentru concursul de la INM s-au înscris în acest an 48 de candidați, iar pentru magistratură alți 18 candidați. În urma examenelor, doar 9 persoane din Alba au reușit să obțină cele 70 de puncte necesare pentru a promova (la INM), iar alte patru au promovat examenul de intrare în magistratură. Este vorba despre:

INM

Căbulea Adrian Ioan – 80 puncte

Cîmpean Ioana Maria – 79 puncte

Abrudan Simona Mariana – 77 puncte

Lazea Andra Georgeta – 77 puncte

Corcheș Cristiana Flavia – 75 puncte

Mara George Marius – 73 puncte

Lazea  T. Dorel Ioan – 72 puncte

Popa Ioana – 72 puncte

Jurcă Georgiana Irina – 70 puncte.

Magistratură

Savu Ana Maria – 83 puncte

Hăbean Maria Gabriela – 73 puncte

Filimon Elena Adriana – 71 puncte

Cîrstea Mariana – 70 puncte.

Pentru admiterea la INM au fost scoase la concurs 200 de locuri de auditori de justiție, dintre care 100 sunt pentru funcția de judecător, iar alte 100 pentru cea de procuror. După primul an de studii, auditorii vor avea posibilitatea să opteze, în ordinea mediilor, pentru funcția pe care o doresc.

Pentru admiterea în magistratură au fost scoase la concurs 50 de posturi de judecător la judecătorii, iar alte 50 la parchetele de pe lângă judecătorii. Potrivit INM, pentru instanțele arondate  Curții de Apel Alba Iulia au fost scoase la concurs 5 posturi de judecători (3 la Judecătoria Deva, 1 la Judecătoria Petroșani și 1 la Judecătoria Sebeș), iar pentru procurori  alte 3 posturi (1 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, 1 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu și 1 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara).

Rezultatele obținute pot fi contestate în termen de 3 de zile de la publicarea acestora, la INM. Consultați mai jos listele complete la examenele de intrare în magistratură și la INM.

INM

magistratura

Vezi și care au fost candidații din Alba înscriși la examene.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax