Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

REZULTATE admitere şcoli de poliţie 2016, sesiunea septembrie. 21 de tineri din Alba îşi continuă studiile pentru a deveni poliţişti

Publicat

politie

agenti politie cluj scoala Un număr de 838 de candidați au fost admişi la Școlile de Poliție, în urma concursului de admitere desfăşurat în septembrie 2016. Dintre aceştia, 21 de tineri sunt din judeţul Alba şi se vor pregăti pentru a deveni agenţi de poliţie. Candidaţii admişi se vor prezenta la școli, până pe 1 octombrie.

În perioada 5-11 septembrie, la Şcoala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca s-a desfăşurat concursul de admitere, sesiunea septembrie 2016.

Anul acesta concurența a fost 4 candidați pe un loc.

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, pe cele 700 de locuri, s-au înscris 3.082 de candidați, iar la Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj, pe 150 de locuri, s-au înscris 582 de candidați.

După proba scrisă de verificare a cunoştinţelor la limba română şi limba străină, susţinută sâmbătă, 10 septembrie, 838 de tineri au reuşit să își vadă numele pe lista celor admişi. Dintre aceștia, 517 sunt băieți, iar 311 sunt fete.

Pe cele 22 de locuri alocate pentru romi, au fost admiși 13 candidați, iar pe cele 11 alocate pentru alte minorități, au fost admiși 8 candidați.

La sesiunea de admitere la Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca organizată în septembrie, dintre cei 345 de candidaţi, au fost admişi 141, iar 16 dintre ei sunt din judeţul Alba. Două candidate au reuşit să se claseze în top 10 cele mai bune punctaje, după proba de verificare a cunoştinţelor.

Candidaţi admişi din judeţul Alba la Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca – sesiunea septembrie 2016

Delia Nicoleta Dobrin – 86 puncte

Denisa Cosmina Tanasa – 83 puncte

Marina Cristiana Iuonuţ – 74 puncte

Ana Maria Nistor – 73 puncte

Ioan Muntea – 70 puncte

Claudiu Ovidiu Mateiaş – 69 puncte

Ioan Raul Paşca – 69 puncte

Emanuela Avram – 68 puncte

Nicolae Danciu – 68 puncte

Andrei Şandru – 68 puncte

Crinela Todorescu – 68 puncte

Violeta-Georgeta Creţ – 67 puncte

Dumitru Daniel Lăpădat – 66 puncte

Raul Florin Popa – 64 puncte

Andreea Roberta Tripon – 64 puncte

Andreea Lavinia Oţel – 63 puncte

AICI, rezultate complete.

La admiterea de la Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina, au participat la examen 2098 de candidaţi, fiind admişi 680. Cinci tineri din Alba îşi vor continua studiile la această şcoală de poliţie.

Candidaţi admişi din judeţul Alba la Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina – sesiunea septembrie

Dragoş Florian Bordea – 58 puncte

Luciana Bumb – 57 puncte

Constantin Mircea Bordea – 54 puncte

Geanina Maria Buzgar – 54 puncte

Cristian Nicolae Botoş – 53 puncte

AICI rezultate complete.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax